Ветрозащитни щори и ролетни врати

Ветрозащитни щори и ролетни врати

Сиситеми за управление на климат - ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ ЗА ВСЕКИ ТИП ОБОР
  • Ветрозащитни щори - фиксирани или регулируеми
  • Ролетни врати - плъзгащи се и съваеми
  • Автоматизирани системи за управление на климата в оборите

При интензивно отглеждане на животни е задължително да се осигури отлична вентилация в сградите. Добре планираната естествена вентилация в обора помага да запазите комфорта на Вашите животни и да увеличите продуктивността им и гарантира:
  • Здрави животни
  • Производителни животни 
  • Плодовити животни

При оборно отглежданите животни факторите светлина и въздух са от решаващо значение за благосъстоянието на животните и по този начин за водат до икономическа ефективност в управлението на фермите. Животните се нуждаят от свеж и чист въздух, за да постигнат своя производствен потенциал. 

С нашите ветрозащитни щори и ролетни врати създавате оптимален микроклимат и отлични условия за отглежданите животни обори. Освен това нашите щори са изработени от спецаилно PVC фолио с много висока светлопропускливост за оптимално навлизане на естествена светлина. Щорите са лесни за употреба и максимално икономични за подръжка. Автоматизираното им спускане и вдигане облекчава работния процес и намалява ръчната намеса.

Автоматизираните системи са снабдени и със сензори за температура, скорост на вятъра и дъжд. Със състемите за управление на климата в оборите получавате решения не само за защита от вятър и течения, но и оптиимално навлизане на чист въздух и правилно извеждане на застоялия въздух и амоняка.

КАКВА Е РАЗЛИКАТА ОТ ДРУГИТЕ ПРОДУКТИ НА ПАЗАРА
  • Немските ветрозащитни щори и ролетни врати са изработени от най-висококачествени материали и нямат аналог с никой друг продукт на пазара.
  • Техният експлоатационен живот е над 20 години. Специалното PVC фолио е патентовано от немския производител и се използват само най-висококачествени машини и техники, за да се образува цялостен и здрав продукт.
  • В производствения процес се използва само технологията за слепване на материалите с горещ въздух, така нареченото заваряване.
Собствено производство в завод в Германия, което позволява да се отговори на индивидуалните нужди на различните клиенти и да се осигури правилното решение.

 
Система 1


Система 2

Система 4

Система 5
Искате индивидуална оферта? Не се колебайте да ни изпратите запитване!

Актуални промоции

'
Автоматизации на работните процеси по Мярка 4.1
Автоматизации на работните процеси по Мярка 4.1

Автоматизиране на доилните процеси - Висококачествени доилни зали и роботи за доене DeLaval ...

повече»
Товарачи Weidemann с 0% лихва
Товарачи Weidemann с 0% лихва

Вземи товарач Weidemann на разсрочено плащане БЕЗ ОСКЪПЯВАНЕ! НАЛИЧНИ ОЩЕ МАЛКО ВРЕМЕ, НО ...

повече»