Въжени скрепери DeLaval

Въжен скрепер с права дъска DeLaval

Въжените скрепери и задвижващите станции на DeLaval работят неуморно и безшумно, осигурявайки комфорт както за кравите, така и за персонала. Мощността и производителността на тези системи им позволява лесно да почистват до 4 торови пътеки едновременно. Благодарение на това е възможно да се извършва почистване толкова често, колкото ситуацията изисква. 

Задвижващите станции имат минимални изисквания за консумация на енергия, поддръжка и свързаните с това разходи. Скреперите се задвижват от стоманени кабели.

Скреперите с права дъска Ви позволяват да почиствате тор от всякакъв вид. В зависимост от размера на дъската, скреперите се предлагат с ширини от 1,2 до 5,2 м. Освен това, Вие имате възможност за избор на ножове на скрепера според вида на пода: бетонен, гумиран, шлицов или наклонен.

Скреперите са изработени от стомана или пластмаса. Пластмасовите скрепери например са по-подходящи за подове с гумено покритие. В допълнение към удобството за кравите, Вашите нужди също са взети под внимание - по-специално е предвидена възможността за сгъване на скрепера до средата, например, за да може трактор да се движи по пътеката.
Искате индивидуална оферта? Не се колебайте да ни изпратите запитване!

Актуални промоции

'
20% ОТСТЪПКА на консумативи DeLaval
20% ОТСТЪПКА на консумативи DeLaval

До 30 ноември 2022 г. Възползвайте се от промоционалното предложение и се уверете в каче...

повече»
Силажно подложно фолио Zill Agrifol
Силажно подложно фолио Zill Agrifol

Бързи доставки! Фолиото за силажни ями Zill гарантира защита на всякакъв вид силаж и съз...

повече»