Новини

WEIDEMANN T4512 – Много мощ в компактни размери
WEIDEMANN T4512 – Много мощ в компактни размери
14.01.2020 г.

WEIDEMANN – ВИНАГИ НАЙ-ДОБРОТО РЕШЕНИЕ 
Този модел е оборудван със супер икономичен двигател Yanmar 29,6 kW / 31 к.с., а версията с по-голяма мощност е с двигател 40 к.с. Неговият компактен размер и екстремно малкият вътрешен радиус при завиване - 821 мм  го правят особено подходящ за работа в закритите части на кравеферми, овцеферми, птицеферми, конеферми и свинеферми.
WEIDEMANN T4512 е широк само 1,56 м. И висок 2,0 м., въпреки това машината може да повдигне 1,2 т до височина 4,5 м, благодарение на силната си телескопична стрела, което я прави подходящ също за малки и средни зърнопроизводствени бази, както и за всички ежедневни задачи в стопанствата - почистване,  транспортиране на материали и др. 
 
VLS (Vertical Lift System) е част от многото предимства, които предлага този модел. Патентованата система осигурява вертикално повдигане и спускане на стрелата, което изключително много подобрява стабилността на машината, а изпълнението на работните задачи е в пъти по-бързо. 


И той, както и останалите модели, е с 4х4 задвижване и супер комфортна кабина с отлична видимост. Мултифункционалността, лесното и икономично обслужване го правят един от най-предпочитаните модели.


 


ПРЕДИМСТВАТА НА WEIDEMANN:
Brake-inch педал. Основно предимство на всички модели товарачи WEIDEMANN пред другите производители е специално проектирания педал за спирачката ИНЧИНГ ПЕДАЛ. Той действа като неизносващ се полу-съединител. Инчинг педалът позволява да се придвижвате изключително бавно и прецизно докато поддържате големи обороти на двигателя, като така автоматично пренасочвате хидравличната мощ на машината към работната хидравлика на товарното рамо и работния инструмент. При натискане докрай педалът действа като спирачка. Изключително важна функция за бързата и продуктивна работа.

Хидравлична система за смяна на работните инструменти. Всяка една машина Weidemann е оборудвана нещо много важно за всеки животновъд – хидравлична система за бърза смяна на инструмента без да се слиза от кабината. Това увеличава производителността и ефективността на Вашата работа.

 
Прахово боядисване. Всички елементи на машините WEIDEMANN са прахово боядисани, защото качеството създава добавена стойност за Вашата машина. За разлика от конвенционалното мокро боядисване, практикувано при производството на други марки колесни товарачи, праховото боядисване значително увеличава срока на експлоатация на машината и е много по-ефективно.
 
Ергономични джойстик и кабина. Той позволява управлението на всички работни функции с една ръка. От джойстика се управлява посоката на движение, повдигането или снижаването на товарното рамо, телескопичната функция на товарното рамо, режима на движение (бърза или бавна скорост), загребването или разтоварването с товарна кофа (артикулацията на работните инструменти), задействането на 100% заключване на диференциала, електрическа функция на работния инструмент и др.

 
 Технически размери на Weidemann T4512 в мм:
A Обща дължина 3879
B Дължина без кофа 2916
C Разстояние от центъра на предната ос до захвата за работните инструменти 425
D Разстояние между задните гуми 1920
E Заден надвес 391
F Височина на кабината 1940
H Височина на седалката за водача 974
J Максимална работна височина 5211
K Максимална височина на пивотираща точка на окачване на работни инструменти 4530
L1 Височина на товарене с телескопична функция 2990
L Височина на товарене без телескопична функция 4123
M1 Височина на долния край на кофата при разтоварване с телескопична функция 2375
M Височина на долния край на кофата при разтоварване без телескопична функция 3589
N Покритие за М 543
O Дълбочина на загребване 92
P Обща ширина 1560
Q Колея 1296
S Просвет 290
T Максимален външен радиус при гумите 3398
U Максимален външен радиус при завиване с кофа 2607
V Вътрешен радиус при завиване 821
H Ъгъл на пивотиране при макс. повдигната рамка 52°
Y Макс. ъгъл при разтоварване 31°
Z Ъгъл на загребване в долна позиция 44°


Освен ненадминатата им здравина, която гарантира дългият експлоатационен живот, товарачите Weidemann се отличават и с драстично нисък разход на гориво. Тези машини са комбинация от компактност, маневреност и производителност. Огромният асортимент работни инструменти и отличният следпродажбен сервиз Ви гарантира добре обмислена инвестиция с добавена стойност и дългосрочна възвращаемост.