Новини

WEIDEMANN T6027 - Отличен избор от най-висок клас за големи и средни животновъдни и земеделски стопанства
WEIDEMANN T6027 - Отличен избор от най-висок клас за големи и средни животновъдни и земеделски стопанства
13.01.2020 г.

САМО СЕГА! Вземи своя нов товарач Weidemann на СУПЕР ЦЕНА!!! Възползвайте от СПЕЦИАЛНОТО НИ ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество машини.
Weidemann Т6027 e с 2,5-литров, 4-цилиндров двигател Kohler с мощност 75 к.с., отговарящ на най-новите технологии и стандарти за вредни емисии Т4. Тази компактна машина постига товароподемност близо 3 тона на височина от 6 метра.
Инженерите на Weidemann са заложили много в комфортната кабина на Т6027. Проектирана е за водачи, които ще прекарват много време зад волана. Тя е с много пространство и осигурява отличен поглед над работния инструмент и цялата работна зона, благодарение на дълбоко изтегления и наклонен капак на двигателя, ниския страничен прозорец от дясната страна и високата позиция на седалката. Това увеличава безопасността в цялата работна площ.
Кабината е оборудвана с ергономична седалка, която  намалява вибрациите. Оборудване е и с джойстик от най-ново поколение, с който се постига перфектен контрол над машината. Иновативният  джойстик е ергономично разположен и със светещи сензорни бутони, създаващ  по-голяма функционалност и удобство за оператора.
Weidemann Т6027 е оборудван с патентованата система VLS (Vertical Lift System), осигуряваща вертикално повдигане и спускане на стрелата, което изключително много подобрява стабилността на машината и изпълнението на работните задачи е в пъти по-бързо. При включен VLS режим на работа операторът може едновременно да повдига и разпъва стрелата, палетната вилица се повдига в абсолютно хоризонтално положение. По този начин стабилността на машината е подобрена.
T60207 има три режима на управление за максимална гъвкавост: Управление на всички колела - оптимална работа и при най-малки площи; Управление на преден мост - безопасно шофиране и при високи скорости; „Рачешко” движение - високопрецизно движение и при най-тесните пространства и близо до стени.
Стандарно Т6027, както и всички останали модели Weidemann, е оборудван с хидравлична система за смяна на работните инструменти директно от кабината. Бързо и лесно оператора сменя работния инструмент без да се налага да слизате от кабината и машината веднага е готова за следващата задача. Това увеличава производителността и повишава ефективността.
Една от най важните характеристики на телехендлерите Weidemann е икономическата ефективност, която допринасят за Вашия бизнес. За товарачите Weidemann икономическата ефективност означава технически усъвършенствани решения като голяма височина на повдигане, мощ, висока стабилност, ефективна и бърза система за смяна на работните инструменти без да се налага слизане от кабината, много висока работна производителност и изключително нисък разход за гориво и поддръжка.
Технически размери в мм:

A Обща дължина 4958
B Дължина без кофа 4400
C Разстояние от центъра на предната ос до захвата за работните инструменти 1030
D Разстояние между задните гуми 3650
E Заден надвес 720
F Височина на кабината  
H Височина на седалката за водача 962
J Максимална работна височина 6580
K Максимална височина на пивотираща точка на окачване на работни инструменти 6080
L1 Височина на товарене с телескопична функция 3730
L Височина на товарене без телескопична функция 5600
M1 Височина на долния край на кофата при разтоварване с телескопична функция 3450
M Височина на долния край на кофата при разтоварване без телескопична функция 5280
N Покритие за М 680
O Дълбочина на загребване 150
P Обща ширина 1960
Q Колея 1660
S Просвет 250
T Максимален външен радиус при гумите 4500
U Максимален външен радиус при завиване с кофа 3670
V Вътрешен радиус при завиване 1700
H Ъгъл на пивотиране при макс. повдигната рамка 45°
Y Макс. ъгъл при разтоварване 40°
Z Ъгъл на загребване в долна позиция 45°