Новини

WEIDEMANN - ТОВАРАЧИ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ФЕРМЕРИ
WEIDEMANN - ТОВАРАЧИ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ФЕРМЕРИ
24.08.2019 г.

Комбинацията от високото качество на товарачите Weidemann, ненадминатата им икономичност, изборът от огромен асортимент работни инструменти и отличният следпродажбен сервиз Ви гарантира добре обмислена инвестиция с добавена стойност и дългосрочна възвращаемост.
Благодарение на богатата гама работни инструменти. Вие получавате мулти-машина, с която можете да извършвате разнообразие от дейности, като спестявате средства, време и работна ръка.
Всяка една машина Weidemann е оборудвана нещо много важно за всеки фермер – хидравлична система за бърза смяна на работния инструмент без да се слиза от кабината. Всичките Ви задачи като хранене, приготвяне на фураж, транспортиране на бали, почистване на легловите зони в обора, настилането им, пълнене на фуражораздаващите машини, почистване, косене, транспортиране на различни стоки във фермата и много други ще бъдат извършени бързо и ефективно. 
ФЕРМЕРСКИЯТ ТОВАРАЧ WEIDEMANN 1140 е най-малкият модел от продуктовата гама на Weidemann. Моделите от серията Hoftrac Weidemann са най-икономичните, най-компактните и най-маневрените в своя клас! Той е широк само 85 см, а предпазните рамки на кабината може само с няколко движения да се свалят и 1140 става достъпен навсякъде с височина само 1,70 м.
Той е със завидно малък вътрешен радиус на завиване - 600 мм. и също е с 4х4 задвижване, което го прави особено стабилен въпреки малките си размери. Неговото малко собствено тегло го прави много удачен за работа по оребрените торови пътеки без да ги нарушава. Weidemann 1140 е с 25 к.с мотор, хидростатично задвижване. При него разходът на гориво е изключително нисък. Но въпреки това в комбинация с високопроизводителната хидравлична система с голям дебит получавате бърза, маневрена и силна машина.

WEIDEMANN T4512 - Машината, която може да се справи с всичко!
Този модел е оборудван със супер икономичен двигател Yanmar (29,6 kW / 31 к.с.)., а версията с по-голяма мощност е с двигател 40 к.с. Неговият компактен размер и екстремно малкият вътрешен радиус при завиване - 821 мм  го правят особено подходящ за работа в закритите части на кравеферми, овцеферми, птицеферми, конеферми и свинеферми.
Широк е само 1,56 м. и висок 2,0 м., въпреки това машината може да повдигне 1,2 т до височина 4,5 м, благодарение на силната си телескопична стрела, което я прави подходящ също за малки и средни зърнопроизводствени бази, както и за всички ежедневни задачи в стопанствата - почистване,  транспортиране на материали и др. И той, както и останалите модели, е с 4х4 задвижване и супер комфортна кабина с отлична видимост. Мултифункционалността и лесно и икономично обслужване го правят един от най-предпочитаните модели.

 
WEIDEMANN T5522 - Подходящ за средни и големи животновъдни стопанства, средни зърнопроизводствени бази, дърводобив, индустрия и др.
Базово той е оборудван с  4-цилиндров двигател на Perkins - 50 к.с, но може да бъде оборудван с двигател с мощност 61 к.с. Дисплеят му е електронен, като на него се показва и графика за претоварване на машината. С подемна височина от 5,5 м. и полезен товар от 2.2 тона WEIDEMANN T5522 предлага повече мощност и маневреност.  Той разполага с хидравлично управление на всички колела, ъгъл на управление 2 x 40 °. Ниският център на тежестта му дава ненадмината стабилност и максимално сигурно движение при неравни терени. Управлението на машината е чрез джойстик от най-ново поколение. Стандартно е оборудван със системата за бърза смяна на работните инструменти и Vertical Lift System, която е патентована от Weidemann.

WEIDEMANN T6027 - Отличен избор от най-висок клас за големи и средни животновъдни и земеделски стопанства.
Той е със сила на повдигане 2,7 тона на височина от 6 метра, отличната маневреност и високата стабилност на машината позволяват по-голям диапазон на работа.
Weidemann Т6027 се захранва с 2,5-литров 4-цилиндров турбо двигател Kohler с мощност 75 к.с., отговарящ на най-новите технологии и стандарти за вредни емисии Т4, без допълнителна технология за обработка на изгорелите газове, което го прави лесен за поддръжка. По този начин машината е много икономична, въпреки нейната мощ и динамичност.                 
Отличен за работа в тесни пространства, благодарение на трите вида управление: Управление на всички колела - оптимална работа и при най-малки площи; Управление на преден мост - безопасно шофиране и при високи скорости; “Рачешко” движение - високопрецизно движение и при най-тесните пространства и близо до стени. 
И Т6027 е стандартно оборудван с VLS, осигуряваща вертикално повдигане и спускане на стрелата и с автоматична смяна на работните инструменти, без да слизате от кабината. Weidemann Т6027 е подходящ и за работа с ремарке – на разположение са различни тегличи.
T6027 е с отлична видимост надясно, благодарение на дълбоко изтегления и наклонен капак на двигателя. Както при другите модели, така и при Т6027, инженерите на Weidemann са заложили много, за да осигурят максимален комфорт и удобство по време на работа. Тази машина е създадена за водачи, които ще прекарват много време зад волана. Кабината е с ниски нива на шум и оборудвана с ергономична седалка за водача, която  намалява вибрациите.