Новини

WEIDEMANN - най-икономичният и мултифункционален специалист във фермата
WEIDEMANN - най-икономичният и мултифункционален специалист във фермата
29.07.2019 г.

Комбинацията от високото качество на товарачите Weidemann, ненадминатата им икономичност, изборът от огромен асортимент работни инструменти и отличният следпродажбен сервиз Ви гарантира добре обмислена инвестиция с добавена стойност и дългосрочна възвръщаемост.
Weidemann предлага иновативни концепции и усъвършенствана продуктова гама с висока използваемост и прецизна технология. Независимо дали използвате товарачите Weidemann във ферма с нови, стари или реконструирани сгради, обширната гама от модели Ви предлага подходящата машина и правилният инструмент за всяка задача. Производството на Weidemann винаги е една крачка напред - Иновация с традиции!

Висококачествената изработка на машините означава защита на инвестицията, която се изплаща с:

  • Дълъг експлоатационен живот 
  • Ниски експлоатационни разходи 
  • Никакво обезценяване на машините, което се вижда от високите продажни цени на Weidemann втора употреба.
Благодарение на богатата гама работни инструменти и хидравличната система за бързата им смяна Вие получавате мулти-машина, с която да извършвате голямо разнообразие от дейности, спестявайки средства, време и работна ръка
Рутинните Ви задачи като хранене, приготвяне на фураж, транспортиране на бали, почистване на легловите зони в обора, настилането им, пълнене на на фуражораздаващите машини, почистване, косене, транспортиране на различни стоки във фермата и много други. 

 
 
ХРАНЕНЕ
Ежедневната задача във фермата - храненето може да бъде облекчена и подобрена с подходяща комбинацията от машина Weidemann и подходящия работен инструмент. Богатата гама работни инструменти Weidemann включва инструменти за раздаване и размесване на храната, дъски за прибутване и кофи за раздаване.
 

 
НАСТИЛАНЕ НА ЛЕГЛОВИТЕ ЗОНИ
Операторът може да запълни  бързо и ефективно легловата  зона със слама само с една операция. В зависимост от модела Weidemann се предлагат различни размери на работния инструмент. 
 

 
ПОЧИСТВАНЕ НА ОБОРСКИЯ ТОР
Комбинацията от компактни размери, маневреност и мощ правят Weidemann много ценен помощник при почистването на твърдата торова маса от оборите. Можете да използвате работни инструменти тип крокодилен захват, вилици за тори или олекотени кофи с крокодилен захват. Те се характеризират с високи сили на срязване.

 
РАБОТА С БАЛИ
Работата с кръгли, квадратни или бали силаж е една от ежедневните задачи във Вашата ферма. За това Weidemann предлага разнообразие от щипки за бали, шишове за бали, вилици за развиване на бали, високоповдигачи, за да сте подготвени с точния работен истримент за всяка задача.

 
 
 
ПОЧИСТВАНЕ НА ВСИЧКИ ЗОНИ В СТОПАНСТВОТО
Товарачите Weidemann могат да бъдат оборудвани с различни видове роторни четки и работни инструменти за почистване с почистващи препарати с високо налягане. С една машина поддържате Вашия имот и производствените си съоръжения винаги чисти.


 
 
 
ЗАРЕЖДАНЕ НА ЗЪРНО
Зареждането на зърно се извършва ефективно с товарачите  Weidemann. Предлагаме различни варианти кофи в зависимост от модела на машината. Моделите телескопичните товарачи Weidemann се характеризират с голяма височина на товарене. 

 
 

ЗАРЕЖДАНЕ НА ФУРАЖОРАЗДАВАЩИТЕ РЕМАРКЕТА
Храненето на животните е една от ежедневните задачи във фермата. За всеки модел и размер товарач Weidemann има разнообразие от различни кофи, гилотини за силаж, крокодилни захвати и щипци, които са
подходящи за вземане на силаж от ямите, разопаковане на силажните бали и запълване на фуражораздаващото. Несравнимата маневреност и гъвкавостта на машините Weidemann Ви дават допълнително добавена стойност.

 
ПОЧИСТВАНЕ НА ТОРОВИТЕ ПЪТЕКИ

Особено подходящи са моделите от компактната серия Hoftrac - например 1140, 1160 или 1260. Те отлично се справят с работата вътре в оборите и върху оребрените торови пътеки благодарение на своите компактни размери и ниско тегло. Weidemann предлага оборудване с гумен торов скрепер, който е много подходящ за тази задача.

 
РАБОТА С РЕМАРКЕ

Моделите товарачи Weidemann от 4-та и 5-та серия могат да бъдат използвани като самоходна работна машина с прикачено ремарке или като трактор. Много голямо предимство е да бъдеш гъвкав и да можеш с една машина да натовариш балите върху ремаркето и да ги транспортираш за съхранение с  един транспорт.

 
 
ТРАНСПОРТНА РАБОТА
Транспортирането на различни стоки и материали е една от най-честите дейности, за които Weidemann е най-верният помощник. За това можете да използвате много различни работни инструменти като палетни вилици или различни кофи. Така тежкият физически ръчен труд е механизиран и Вие се възползвате от значително спестявания на време.
 
ПОДДРЪЖКА  НА ЗЕЛЕНИТЕ ПЛОЩИ

Във всяка ферма има зелени площи, които трябва да се косят и поддържат редовно. И тук изборът е огромен: препоръчваме товарачите Weidemann в комбинация с обикновени или роторни косачки, мулчъри с контейнери, косачки за огради, за подрязване на жив плет, храсти, режещи триони за дървета и др.

 
ПОЧИСТВАНЕ НА СНЕГА

Машините Weidemann могат да бъдат оборудвани с различни работни инструменти за почистване на сняг. В зависимост от модела, който използвате можете да изберете между дъски за сняг, роторни снегорини и разпръсквачи. Това Ви дава ценна подкрепа през зимата, за да поддържате терена чист от сняг и лед.


Нашият екип от експерти сме винаги близо до Вас - висококвалифицираните търговски представители, инженери и механици с удоволствие ще Ви консултират, за да направите правилния избор.

Използвайте нашия потенциал!

Разгледайте всички модели товарачи и работни инструменти тук
Свържете се с нас или заявете оферта тук