Телехендлери

Weidemann T4512 - Следващо поколение

Телескопичният товарач T4512 - ​Следващо поколение 

Компактният телескопичен товарач Weidemann T4512 предлага уникална комбинация от височина на повдигане, ширина и товароносимост: Височината на повдигане от 4,5 м ви позволява да изпълнявате цял набор от задачи за подреждане и товарене. Със значителен полезен товар от 1,25 тона, всякакъв вид голяма бала или друг материал с подобно тегло тегло не представлява проблем. Компактните размери на машината - само 1,56 м ширина и малко по-малко от 2 м височина - я правят истински еталон при компактните телехендлери.
Тези идеални размери позволяват на телескопичния товарач да премине през тесни пътни артерии и да се маневрира в тесни пространства, което го прави идеален за работа на закрито.
Всички тези фактори допринесоха за повече от 10 години успех на нашия T4512 на пазара - вече идва нова еволюция за най-продавания товарач: С преобразуването на двигателя на телескопичния товарач T4512 в съответствие с EU фаза V на емисиите на отработени газове Weidemann правят и пълен редизайн на тази успешна машина.
Вече можете да очаквате нови функции на продукта, които ще направят ежедневната ви работа още по-лесна!
 

Етап на емисиите на отработили газове V
Базовият двигател на T4512 има мощност от 18,4 kW / 25 к.с. Голямото предимство на това е, че той отговаря на етап V на емисиите на отработени газове, като същевременно НЕ Е необходима каквато и да е обработка на отработените газове. Тази версия на двигателя е идеална и за потребители, които изискват относително по-крътки интервали на работни часове от машината си.
Като опция се предлага двигател с мощност 33,3 кВт / 45,3 к.с.
 
Електронно управлявано тягово задвижване - Weidemann ecDrive

С новото електронно контролирано тягово задвижване, ecDrive (електронно управлявано задвижване), тази машина може да бъде задвижвана и използвана, за да отговаря на всякакви изисквания. Това е възможно благодарение на 4 различни режима на задвижване, реализирани от Weidemann.
Стандартните режими на движение са AUTO режим и ECO режим.
При активиран Auto режим, машината работи както обикновено и осигурява 100%
производителност.
При активиран Eco режим, машината ще намали оборотите на двигателя до 2.200, ако се достигне определена скорост на движение. Скоростта на шофиране може да бъде предварително настроена в км / ч, а електронната система се намесва, ако бъде достигната предварително зададена скорост. Предимства на тази система са икономия на гориво и намаляване на шума.

Тези нови режими на задвижване позволяват чувствително управлението на телескопичния товарач T4512 и на количеството хидравлично масло, подавано за различните работещи приспособления. По този начин операцията по товарене и / или използването на работните инструменти е значително по-ефективна и по-удобна.Електрическа ръчна спирачка

Новата електрическа ръчна спирачка има функция за автоматично задържане, както и функция за задържане на хълм. Спирачката се включва автоматично, когато машината спре, когато се премести в неутрално положение или когато операторът напусне кабината. Електрическата ръчна спирачка се освобождава автоматично, когато машината се задейства с помощта на газта. Естествено, спирачката може да се включи или освободи ръчно с помощта на превключвателя. Подобрен комфорт и сигурност за оператора.


Система за подпомагане на водача (VLS) - Единствено и само от Weidemann
Уникалната система за вертикално повдигане VLS (Vertical Lift System). Единствената и патентована от Weidemann система за помощ на оператора подобрява стабилността на машината продължава да е част от характеристиките на новия T4512. Системата VLS позволява плавен метод на работа и нейното полуавтоматизирано телескопично движение поддържа работа в сложна работна среда. Почти вертикалното повдигане и спускане оптимизира и осигурява стабилност на машината. Методът на работа с течност и лекотата на работа на машината увеличават нейния капацитет за работа. LS системата на Weidemann е доказала ефективността си в областта на селското стопанство и нашите иновации получиха няколко международни награди.
 
Малък радиус на завиване
Всички телехендлери Weidemann имат особено малки вътрешни радиуси при завиване. Така постигнатата маневреност превръща машините в многообхватни за всеки вид приложение и работни задачи.
 


Изцяло обновена и супер комфортна кабина с отлична видимост по периферията
Обновената кабина е още по-просторна и отговаря на актуалната европейска директива за машините (2006/42 / EC) в съответствие с ROPS и FOPS защитата и предлага на оператора изключителен комфорт при шофиране и голяма свобода на движение. Благодарение на цялостното остъкляване операторът има отлична периферна видимост на цялата работна зона и работния инструмент във всички позиции - долу при смяна и високо горе при товарене/разтоварване.
 
Ергономична работна зона
Повече просторност в кабината, която е проектирана и разработена според най-новите открития в технологиите за безопасност и ергономия. Изобилие от място за краката, ясно подредени групи инструменти, удобна седалка на оператора и оптимална видимост към работния инструмент. Работна зона, която мотивира и напълно подкрепя оператора.
 

Перфектна работна среда
С новия T4512 операторите могат да се насладят на значително подобрена работна среда в резултат на инсталирането на нова и ефективна отоплителна и вентилационна система с вентилатор, филтър за свеж въздух и добре поставени дюзи за въздух. За особено горещи външни температури товарачът може да бъде оборудван с климатична система. Голямото горно стъкло на вратата и задното предно стъкло могат да бъдат оборудвани с вентилация на процепа. И точно като предшественика си, горното стъкло на вратата също се отваря на 180 ° и може да се заключи в позиция зад кабината.Добра видимост вдясно
Видимостта отдясно често е недостатъчна при много от останалите марки телескопски товарачи. С Weidemann добрата видимост отдясно е гарантирана чрез големия десен прозорец, ниското позициониране на телескопичното рамо и стръмния наклон на капака на двигателя. По този начин винаги имате оптимална видимост на областта отдясно на машината и на дясното огледало.


Добра видимост на товара
Предимствата на телескопичния товарач излизат на преден план, когато става въпрос за високо подреждане на товари. Видимостта над машината също е от решаващо значение за осигуряване на безопасно позициониране на товара при работа на височина. С телескопичните товарачи Weidemann кабината и предното стъкло са проектирани така, че операторът да вижда товара по всяко време, дори при максимална височина на повдигане. Трите чистачки на предното стъкло (отпред, отзад и покрив) осигуряват кристално чист изглед по всяко време!


Ергономичен джойстик - всичко в една ръка

Джойстикът лежи сигурно и удобно в ръката ви. Управлението е стабилно и чувствително в същото време. Следователно винаги имате под контрол машината и ключовите функции.

Джойстикът седи сигурно и удобно в ръката ви. Контролът е едновременно сигурен и прецизен. Това означава, че машината и нейните ключови функции винаги са под контрол. Непрекъснатата функция на 3-ия контролен блок е лесна за активиране с помощта на клавишен бутон на таблото; след това може да се управлява пропорционално с лекота с помощта на джойстика, като се използва свободно регулируемото колело за управление, което може да се движи в двете посоки. Колелото за палеца може да се използва за пропорционално телескопиране, което позволява индивидуална настройка на работната скорост. И двете електрически функции могат да се задействат за момент или да се заключат на джойстика. Нито една от двете електрически функции не зависи от другата, което означава, че операторът може да ги конфигурира индивидуално.

 

Регулируем волан
Както височината, така и ъгълът на волана могат да бъдат индивидуално настроени според изискванията на оператора. Това осигурява ергономичен комфорт за оператораи работа без умора.


Спирачен Inch педал
Когато спирачния inch-педал е леко задействан той се използва както съединителя при лекия автомобил. Колкото повече натискате inch-педала, толкова по-малко хидравлично масло захранва ходовата част, при което работната хидравлика и цялата мощност на двигателя е на разположение, като с това подемните движения с подемното оборудване могат да се изпълняват много по-бързо.
С частично натиснатия спирачен-inch педал можете да карате бавно със скорост на пълзене, докато давате газ до пълни обороти на двигателя. Така ще маневрирате с точност до милиметъра, като в същото време бързо ще загребвате и повдигате. Ако педалът бъде натиснат допълнително, машината се спира. Предимството на спирачния инчов педал се състои в оптималното разпределение на мощността между задвижната и работната хидравлика и перфектния контрол върху скоростта на машината.Благодарение на хидравличната система за бързо прикачване, приставките могат да се сменят лесно и удобно, като се гарантира, че вашата машина е готова за действие незабавно. Това увеличава производителността и рентабилността. Прикачните устройства се сменят чрез операция с две ръце, което прави невъзможните неправилни промени - безопасността винаги е на първо място при Weidemann!Три вида кормилно управление за максимална гъвкавост
Управление на всички колела
Пълна маневреност и разпределение на мощността в най-малкото пространство.

Кормилно управление на предния мост
За безопасно шофиране, дори при по-високи скорости.

Рачешко движение
Странично шофиране за свръхпрецизно маневриране в тесни пространства, като например работа близо до стени или сгради.

Управление на всички колела, нисък център на тежестта и отлична стабилност
Благодарение на управлението на всички колела и неразделната конструкция, телескопичните товарачи на Weidemann са особено маневрени и много стабилни. Ниският център на тежестта на машината също поддържа стабилността.

Здрава телескопично стрела и голяма височина на повдигане
Телескопичната стрела е проектирана да е стабилно е поставено в центъра на машината, което гарантира минимално изкривяване. Паралелното движение се осъществява хидравлично. Плъзгащите се компоненти във вътрешната тръба на телескопичното рамо са без поддръжка. Всички важни хидравлични линии са добре защитени от външни влияния. С нашите компактни телескопични товарачи Weidemann достигате невероятни височини на повдигане с най-добра стабилност и компактни размери.
  


Голям избор на прикачени файлове - Мултиинструмент за различни приложения
Независимо дали товарите, редите, бутате, почиствате, косите или транспортирате материал: Нашата огромна гама от различни работни инстументи превръща вашия Weidemann в универсален и многофункционален инструмент. Имаме богат избор от различни работни инструменти за вашата машина. Кой прикачен инструмент и какъв размер ви е необходим за вашата машина?
Разберете тук »Голям избор от гуми
Оптималните гуми, подходяща за всякакъв вид повърхност - това е, което предлагаме! Имаме богат избор от различни гуми за вашия Weidemann.  

Размери в мм
А Обща дължина 3944 
B Обща дължина (без кофа) 2977
C Разстояние от центъра на предната ос до захвата за работните инструменти 450
D Разстояние между задните гуми 1922
E Заден надвес 427
F Височина на кабината 1995
H Височина на седалката за водача 978
J Максимална работна височина 5280
K Максимална височина на пивотираща точка на окачване на работни инструменти 4537
L1 Височина на товарене с прибрано телескопично рамо 2949
L Височина на товарене с изтеглено телескопично рамо 4163
M1 Височина на долния край на кофата при разтоварване с прибрано телескопично рамо 2352
М Височина на долния край на кофата при разтоварване с изтеглено телескопично рамо 3566
N
Работно разстояние за М
476
O Дълбочина на загребване 96
P Обща ширина 1564
Q Колея 1235
S Просвет 294
T Максимален външен радиус при гумите 3550
U Максимален външен радиус при завиване с кофа 2695
V Вътрешен радиус при завиване 951
X Ъгъл на пивотиране при макс. повдигната рамка 53°
Y Макс. ъгъл при разтоварване 36°
Z

Ъгъл на загребване в долна позиция

36°
 
Данни за двигателя
Производител Yanmar
Тип 3TNV88 FT
Цилиндри 3
Максимална мощност 18,4 kW (33,3 kW)
Обем 1226 см³ (1568 см³)
Охлаждане Водно
Електрическа инсталация
Работен волтаж 12 Volt
Акумулатор 77 (100) Ah
Алтернатор 80 (130) A
Данни за тегло
Собствено тегло (стандартно) 2750-2900 кг
Товароподемност  1250 кг
 
Транспортни данни
Скорост на движение 0 - 20 (30) км/ч
Капацитет на горивния резервоар 33 л
Капацитет на резервоара за хидравличното масло 36  л
Хидравлична система
Хидравлично задвижване
Работно налягане 380 bar
Работна хидравлика
Дебит 41.6 - 70.2 л/мин
Работно налягане 220 bar
Задвижване
Тип на задвижването/задвижна предавка хидростатично с карданен вал
Искате индивидуална оферта? Не се колебайте да ни изпратите запитване!

Актуални промоции

'
Лесният начин да смените стила на работа - WEIDEMANN лизинг
Лесният начин да смените стила на работа - WEIDEMANN лизинг

МНОГОФУНКЦИОНАЛНИЯТ И ИКОНОМИЧЕН ТОВАРАЧ WEIDEMANN 1140 НА НАЙ-АТРАКТИВНА ПАЗАРНА ЦЕНА С ИЗ...

повече»
Автоматизации на работните процеси по Мярка 4.1
Автоматизации на работните процеси по Мярка 4.1

Автоматизиране на доилните процеси - Висококачествени доилни зали и роботи за доене DeLaval ...

повече»