Новини

Weidemann T5522 - Достъпната ефективност
Weidemann T5522 - Достъпната ефективност
07.01.2020 г.

САМО СЕГА! Вземи своя нов товарач Weidemann на СУПЕР ЦЕНА!!! Възползвайте от СПЕЦИАЛНОТО НИ ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество машини.

Телехендлерът Т5522 по-голямата версия на Т4512. Той може да повдигне 2,2 тона на височина от 5,50 метра, въпреки това габаритните му размери са супер компактни. Той е с дължина 3,7 метра (без прикачени инструмент), широчина 1,8 метра и е висок само 1,95 метра.
Базово той е оборудван с 4-цилиндров двигател на Perkins – 50 к.с, но може да бъде оборудван с двигател с мощност 61 к.с. Дисплеят му е електронен, като на него се показва и графика за претоварване на машината.
И той, както всички останали телехендлери Weidemann, е стандартно оборудван със системта за вертикално повдигане (VLS) от Weidemann, която прави изпълнението на работните задачи прецизно и лесно дори и в сложна операционна среда. С VLS операторът може едновременно да повдига и разпъва стрелата, работният инструмент се повдига в абсолютно хоризонтално положение. По този начин стабилността на машината и работните процеси са още по-бързи.
Също така Т5522 е стандартно оборудван с хидравлична система за бърза смяна на работните инструменти директно от кабината, без да се налага операторът да слиза от нея.
T5522 се предлага с хидравлично управление на всички колела, ъгъл на управление 2 x 40 ° и с три режима на управление за максимална гъвкавост: Управление на всички колела - оптимална работа и при най-малки площи; Управление на преден мост – безопасно шофиране и при високи скорости; “Рачешко” движение - високопрецизно движение и при най-тесните пространства и близо до стени.

Разгледайте техническите характеристик тук

Актуални промоции

'
ПРОМО ПАКЕТ - 3 пакета сухи хартиени кърпи за виме Drycel на цената на 2
ПРОМО ПАКЕТ - 3 пакета сухи хартиени кърпи за виме Drycel на цената на 2

ПРОМО ПАКЕТ - Вземете 3 пакета сухи хартиени кърпи за виме Drycel, на цената на 2. ➡️Сухите ...

повече»
ПРОМО ПАКЕТ Накиснати сухи кърпи Drycel в сапунен разтвор Hamra
ПРОМО ПАКЕТ Накиснати сухи кърпи Drycel в сапунен разтвор Hamra

ПРОМО ПАКЕТ  Накиснати сухи кърпи Drycel в сапунен разтвор Hamra -  получавате най-евтин...

повече»