Новини

За трета година клиент на Агритоп печели приза “Най – добър фермер - животновъд“
За трета година клиент на Агритоп печели приза “Най – добър фермер - животновъд“
11.12.2015 г.

​На 11 декември 2015 г., заместник-министърът на земеделието и храните д-р Цветан Димитров връчи наградата на Експертната комисия по животновъдство - Бургас „Най-добър фермер - животновъд на 2015 г.“ на господин Вангел Лолов. Вангел Лолов е собственик на кравеферма в с. Екзарх Антимово. Той е клиент и дългогодишен партньор на фирма Агритоп. 
„Вангел е много добър бизнесмен и животните му са гледани много добре. Той управлява стопанството си чрез развитието на нови инструменти за вземане на решения, иновации, автоматизирана технология, строга генетика, за да постигне по-добро качество на млякото и по-добра печалба. На България й трябват още като него”, споделиха представители на Агритоп за работата на г-н Лолов.
Награждаването и организираният конкурс бяха част от отчетна среща на Експертния съвет по животновъдство към Областна дирекция „Земеделие” –Бургас, която се проведе в хотел „България”- зала „Компас”. На нея присъстваха още директорът на ОД "Земеделие" Бургас - Лидия Станкова, директори на дирекции по земеделие в областта, както и животновъди от региона.