Новини

Златен медал на АГРА 2024 за сеносъбирачите на SIP - AIR Pick-up
Златен медал на АГРА 2024 за сеносъбирачите на SIP - AIR Pick-up
15.03.2024 г.

Сеносъбирачът SIP AIR 350F на словенската компания SIP спечели златен медал в конкурса за иновации в категорията "Машини и инсталации за животновъдството" на тазгодишното издание на Международния панаир за селско стопанство АГРА в Пловдив. Подбиращите сеносъбирачи AIR Pick-up се отличават с комбинацията си от патентовани технологии, висока производителност и качество, което я прави предпочитан избор за стопани, търсещи надеждно решение за прибиране на висококачествен фураж без навлизането на почва, камъни и пясък във фуража. 

На Международното изложение, машините на SIP бяха представени от фирма Агритоп, утвърден лидер в планирането, изграждането, доставянето и монтажа на селскостопанско оборудване в България. 

Иновативни технологии и патенти, гарантиращи безупречна работа

Носителят на златният медал SIP AIR 350F е съвкупност от иновативни технологии, съчетани в един мощен работен инструмент, за да осигурят бързо, безпроблемно и висококачествено събиране на сено. Работната му ширина е 3,5 метра и позволява обработката на големи площи за кратък период от време, а хидравличното повдигане и спускане улеснява регулирането на работната височина.


Гъвкаво събиране без замърсяване - Патент

Пружинните зъбци на сеносъбирачите AIR са със заоблена форма по посоката на подбиране, така че не е възможен агресивен контакт със земята. Камъните и чуждите тела остават на земята. По-малко износване и счупване на зъбците. Стъблата на растенията не се изкореняват, а частиците от тор остават на земята. Също така зъбците имат уникален защитен болт, който закрепва 6 двойни зъбци. В случай на счупена намотка, зъбците остават окачени в опората, а не изпадат в полето.


SIP - Утвърден производител с безупречна репутация

Словенската компания SIP е основана през 1948г. и е с богата история и утвърдени позиции на пазара за селскостопанска техника. Компанията е специализирана в производството на сеносъбирачи, косачки и сенообръщачи, а продуктите ѝ се отличават с надеждност, ефикасност и конкурентна цена. SIP продават своите продукти в над 50 страни по света!


Златният медал от АГРА 2024 - поредното признание за SIP

Златният медал от АГРА 2024 е поредното признание за високото качество и иновативния дизайн на сеносъбирачите SIP. Той свидетелства за постоянното развитие и усъвършенстване на технологиите, използвани от компанията, както и за стремежа на фирмата, да предлага на своите клиенти най-добрите решения за селскостопански дейности.

2024 - Златен Медал АГРА 2024, Бълграия SIP AIR 350F
2023 - Златен медал на АГРА 2023 в Сърбия за AIR 
2022 - Златен медал на АГРА 2022 в Словения за AIR 900 T
2022 - Златен медал на AGROTECH в Полша за AIR 900 T