Приложения в различните индустрии

Зоологически градини

Свирепо добри

Товарачите Weidemann са подходящи и за зоологическите градини и парковете за животни - те се използват успешно от десетилетия в традиционното земеделие в рамките на животновъдството. Работи по хранене, почистване, транспорт и повдигане, поддръжка и всичко това се изпълнява перфектно, ежедневно, с различни работни инструменти.

Компактен дизайн, ниски радиуси на завъртане и мощна производителност - тези характеристики характеризират машините Weidemann и ги превърнаха в незаменим компонент в съвременната грижа за животните. Тези качества се търсят и в зоологическите градини и парковете за животни: Тесни пътеки, по които трябва да се транспортират фуражите и материалите, които също трябва да се използват от посетителите; затворени сгради с малък капацитет за съхранение на фураж и материали - Weidemann осигурява перфектните решения за това.

Работа без емисии

Голямото предимство на нашите електрически задвижвани машини: Те премахват изгорелите газове и шума от ежедневната рутинна работа. Като резултат се осигуряват подобрени условия за оператора и околната среда. Животните са защитени, защото не са изложени нито на изгорели газове, нито на шум. Особено работата в зони, като например помещения за животни и зони за посетители, може да бъдат изгодно завършени с тези машини.

Времената на работа на литиево-йонната батерия зависят от съответните условия на приложение, работната задача и стила на шофиране. С различните размери на батериите и капацитета на зареждане на нашите машини, ние можем без усилие да покрием един работен ден. Възможно е периодично зареждане по всяко време. Зарядното устройство е разположено точно зад батерията в машината.


Някои от приложенията на товарачите Weidemann в зоологическите градини:


Транспортни дейностиТранспортни дейности

Една от най-честите задачи, при които Weidemann осигурява нужната мощност, е транспортирането на различни стоки и материали. При това повечето работни инструменти, като палетни вилици или различни кофи, влизат в действие. Физически тежкият ръчен труд е механизиран.


Дейности по подрежданеДейности по подреждане

Товарачите Weidemann са не само много мощни, но в зависимост от модела осигуряват и значителна височина на повдигане. По този начин е възможно да спестите място като подреждате предметите един върху друг, например, и да ги свалите при нужда - когато капацитетът за съхранение е ограничен, това е от решаващо значение.

Управление на фуражаУправление на фуража

Големите животни също се нуждаят от големи количества храна. За да може обработката на фуража да бъде решена ефективно, е подходящо използването на товарач Weidemann с работни инструменти като кофа с граба и различни вилици за бали - следователно тесните маршрути във Вашите помещения са идеални за Weidemann.

ПочистванеПочистване

Машините Weidemann могат да бъдат оборудвани с различни инструменти за метене, уред за почистване под високо налягане и четки за почистване на всякакви замърсявания. Плевелите могат да бъдат отстранени механично с четката за плевели. В резултат на това можете винаги да поддържате собствеността и производствената си система чисти.

Поддръжка на загражденияПоддръжка на заграждения

Поддържането на загражденията за животни чисти и хигиенични е част от ежедневието във всеки зоопарк. В зависимост от размера и вида на животното има значително количество тор. Дори тук мощта на товарачите Weidemann осигурява активна поддръжка и поема тежката работа.


Къщи за слоновеКъщи за слонове

В къщите за слонове има много работа: големи количества храна или тежки играчки като стволове на дървета и гуми трябва да бъдат премествани. Изчистването на къщите и поддържането им чисти също е задача, която трябва да се изпълнява ежедневно. За тези тежки работни задачи употребата на товарачите Weidemann е особено подходяща.

Поддръжка на теренаПоддръжка на терена

За косене на зелени площи се препоръчва товарача Weidemann да е оборудван с роторна косачкамулчермулчер с контейнер или косачка. По същия начин за подрязване на живи плетове, храсти и дървета се предлагат палцови косачкирезачки за дърва и косачки с дискове.


Зимни работни дейностиЗимни работни дейности

В зависимост от модела, товарачите Weidemann могат да бъдат оборудвани с различни дъски за снягмалък или голям разпръсквач и снегорини. Така Вие ще получите ценна подкрепа по време на зимните Ви работни дейности по почистване на обекта от сняг и лед.


Ниска височинаНиска височина

Подходящата височина на товарача е необходимост за преминаване през различни входове на сгради в зоологическите градини. За тази цел Weidemann предлага товарачи с ниски височини, както и специални модели с ниска позиция и компактни машини със сгъваеми предпазители eps (Easy Protection System)Видео галерия:
Искате индивидуална оферта? Не се колебайте да ни изпратите запитване!