Новини

​АГРИТОП Е ПАРТНЬОР НА ПЪТУВАЩИЯ СЕМИНАР ЗА ОВЦЕВЪДИ И КОЗЕВЪДИ
​АГРИТОП Е ПАРТНЬОР НА ПЪТУВАЩИЯ СЕМИНАР ЗА ОВЦЕВЪДИ И КОЗЕВЪДИ
03.04.2017 г.

Отново заставаме зад формат, който има за цел да повиши знанията и възможностите на родните фермери. Този път форматът, който подкрепяме е насочен към овцевъдите и козевъдите и под наслов: “Повече знания за овцете и козите – залог за просперитет на сектора“.

Пътуващият семинар се организира от Национален център за професионално обучение и компетентност „Америка за България“ при Тракийски университет – гр.Стара Загора и “Национална Овцевъдна Асоциация“

Темата на лекцията на фирма Агритоп е „Внедряване на нови технологии за устойчиво овцевъдство и козевъдство“.
Лектор ще бъде Момчил Тасков, търговски мениджър на АГРИТОП, зооинженер и експерт в сферата на проектиране и оборудване на животновъдни стопанства.

Г-н Тасков ще говори за нововъведенията в сектор животновъдство и ще даде експертни съвети за развитието на българските овцевъди в посока по-висока ефективност и продуктивност.
По време на лекцията ще бъдат засегнати темите: Планиране, изграждане и оборудване на овцеферми и козеферми;  Доене и съхранение на млякото;  Хранене;  Микроклимат;  Управление на фермата, Съхранение и оползотворяване на оборския тор;
Фактори, гарантиращи ефективност във фермата, независимо от външните обстоятелства на средата в която тя е поставена във всеки един момент.
Именно когато ситуацията в животновъдния сектор е сложна и трудна, тогава следва да се подходи към оптимизиране на разходите и интегриране на нови подходи в отглеждането на животните, които да компенсират загубите и подобрят конкурентоспособността на стопанствата.

Пътуващият семинар ще се проведе в девет града през месец април. Датите и градовете, както и цялата програма можете да изтеглите от файла по-долу:
Очакваме Ви! Входът е свободен.

ПРОГРАМА ПЪТУВАЩ СЕМИНАР 261 Kb (pdf) свали