Новини

Агритоп представя товарачите Weidemann на демотур в Стара Загора
Агритоп представя товарачите Weidemann на демотур в Стара Загора
22.08.2016 г.

Търсите качествен товарач, който да се спрвя с всичките задачи във фермата. Искате машината Ви да е здрава, силна и икономична. Товарачите Weidemann могат да отговорят на всичките Ви изисквания! Посетете демонстрациите организирани от Агритоп и ще откриете своята машина. 
Удоволствието да ги управлявате и да се убедите в предимствата им ще можете да получите  на 1 и 2 септември на търговската база на АГРИТОП на входа на летище Стара Загора. Фермери и животновъди ще могат сами да пробват и нагледно да видят как работят част от моделите. Машини, които са неизменни помощници и в животновъдните и в земеделските стопанства. Машина, която веднъж влезла във Вашето стопанство, никога повече не бихте я сменили.Немските товарачи Weidemann вече над 55 години доказват ефективността си в Европа и особено в Германия, където почти няма животновъдна ферма без товарач  Weidemann. Все по-голям пазарен дял заемат и в България и все по-предпочитани са те сред българските фермери. 
Следните фактори определят силната марка Weidemann: ефективни решения за максимална доходност, добра и сигурна инвестиция, високо признание от клиентите. 
Каним Ви да посетите демонстрациите и сами да се убедите във всичко това.

Дата: 1 и 2 септември 2016
Час: 11:00 часа
Място: Търговска база АГРИТОП - входа на летище Стара Загора

Актуални промоции

'
Качество на супер цена!
Качество на супер цена!

WEIDEMANN T5522 Нисък разход на гориво Ефективна работа Маневреност Издръжливост Богат изб...

повече»
Качество на супер цена!
Качество на супер цена!

WEIDEMANN T4512 Нисък разход на гориво Ефективна работа Маневреност Издръжливост НАЙ-ИЗ...

повече»