Афтърмаркет DeLaval

Чорапи за доене DeLaval Clover™

Основни предимства
  • По-добро здраве на цицките
  • Пълен контакт и сцепление
  • Пълно издояване
Уникалният патентован дизайн на DeLaval Clover ™ с линейно покритие осигурява здрав, но лек захват на цицката по време на цикъла на доене. Осигуряват нежен масаж и комфорт на животното по време на  доене. Покритието на DeLaval Clover ™ спомага за подобряване на здравето на вимето, като осигурява леко облекчение на кожата. Пълният контакт и отличното захващане на чорапите не позволяват изплъзване, и водят до бързо и пълно издояване на млякото. 
Подобно на всички чорапи за доене на DeLaval,  Clover ™ са проектирани да осигурят възможно най-висока производителност. Проучванията показват, че с DeLaval Clover ™ се издоява по-бързо млякото, постигат се по-високи добиви, получавйки пълно издояване.

    

Освен това осигурява безпроблемно и бързо доене, което прави чорапите за доене DeLaval Clover ™ идеален избор за всеки млекопроизводител. Те осигуряват стабилен вакуум, в резултат на това се подобрява здравето на матката и се намаляват случаите на мастит.
Патентованата серия DeLaval Clover ™ намалява субклиничния мастит с 12%, което означава намаляване на разходите за лечение.
Направено проучване от университета Киел (Германия) показва, че през тестовия период е имало 12% намаление на субклиничния мастит на избрано стадо в Германия, където са използвани доилните чорапи DeLaval Clover ™.

 
Technical data

Видове модели:
DeLaval Clover™ liner SR 10mm DeLaval Clover™ liner 20M
DeLaval Clover™ liner SR 12mm DeLaval Clover™ liner 20S-ST
DeLaval Clover™ liner R 10mm DeLaval CloverTM liner 20M-EX 
DeLaval Clover™ liner NC  
Искате индивидуална оферта? Не се колебайте да ни изпратите запитване!

Актуални промоции

'
Качество на супер цена!
Качество на супер цена!

WEIDEMANN T5522 Нисък разход на гориво Ефективна работа Маневреност Издръжливост Богат изб...

повече»
Качество на супер цена!
Качество на супер цена!

WEIDEMANN T4512 Нисък разход на гориво Ефективна работа Маневреност Издръжливост НАЙ-ИЗ...

повече»