Новини

DELAVAL помага на млекопроизводителите с дългогодишна история от иновации
DELAVAL помага на млекопроизводителите с дългогодишна история от иновации
10.09.2019 г.

За DeLaval научните изследвания и иновациите са от основно значение за постоянния успех на млекопроизводителите. С близо 1800 патента и над 320 изобретения DeLaval има задължение като лидер на пазара да допринася за по-ефективни и устойчиви практики на доене с цел да помогнат на земеделските производители в ежедневните им предизвикателства. И те се справят отлично с това, като помагат на фермерите да бъдат по-печеливши и ефективни, като ги държат на челно място в хуманното отношение, производството на мляко и безопасността на храните.
Иновациите в тази индустрия обаче не могат да бъдат постигнати без пълното разбиране на бизнаеса на фермерите и техните предизвикателства. Затова още в началото, през 1894 г., DeLaval създава своята Hamra Farm, която е сърцето на научните изследвания и разработки. Там се разработват повечето от иновативните им решения. С над 500 крави, точно в централния офис, Hamra Farm в лицето си на производител на мляко, прилага иновациите, за да ги предложи на фермерите по най-усъвършенстван начин.


Май 2019 г. - След период на предварителни изследвания DeLaval обяви официалния старт на най-новата доилна система Parlor P500 - следващата еволюция на паралелни зали.

Уникалният дизайн представлява нов подход за придвижване на кравите спокойно, бързо и ефективно по време на  доене. Единствената зала В млечната промишленост с три варианта за контрол на потока на кравите. Тази иновация е продължение на безбройните решения, внедрявани през годините, за подпомагане на фермерите в ежедневието им.
 


Актуални промоции

'
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN

Взползвайте се от ненадминатото качество на Weidemann САМО СЕГА! На СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ!!! Пром...

повече»
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК

Поръчайте сега  JOSKIN Tetra-CAP на ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ Агритоп ЕООД Ви...

повече»