Реализирани проекти

Ферма за крави и биволи, с. Дерманци, Ловеч
Ферма за крави и биволи, с. Дерманци, Ловеч
07.07.2017 г.

Фермата е проектирана, изградена и оборудвана от фирма Агритоп. 
Във фермата е внедрен модерен централен млекопровод, гарантиращ отлично качество на млякото, намалявайки тежката ежедневна работа на доячите. DeLaval предлага най-добрата технология за доене при фиксирано отглеждане. Цялата програма за централния млекопровод е проектиран и изграден съгласно условията за доене и събиране на млякото. Високотехнологичните доилни апарати са с клъстери от най-висок клас. Те са с измерване на количеството мляко и система стабилизираща вакуума, за постоянен вакуум при доене, независимо от млечния поток.Също така са с DuoVac-функция, контролирана от млечния поток (нисък вакуум в предварителната фаза на доене и фазата след доене). Уникалното доене с DuoVac се адаптира индивидуално към всяко животно. 
Централният млекопровод внедрява комплексна система за управление на стадо при фиксирано отглеждане в обора - DelPro. Снабден е с ресивер за мляко, високопроизводителна вакуум помпа и автоматична миеща система.
Във фермата се отглеждат 70 бивола и 50 крави. В обора са монтирани индивидуални поилки DeLaval,които се почистват лесно и осигуряват достатъчно количество вода в минута. Почистването и оползотворяването на тора във фермата  е решено със системата за почистване на оборския тор е посредством субщанга, която отвежда тора в торова шахта.
Във фермата Агритоп доставя също и фуражораздаващо ремарке, челен товарач  Weidemann, балопреса, косачка, сеносабирач и транспортно ремарке Joskin.  

 

Актуални промоции

'
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN

Взползвайте се от ненадминатото качество на Weidemann САМО СЕГА! На СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ!!! Пром...

повече»
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК

Поръчайте сега  JOSKIN Tetra-CAP на ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ Агритоп ЕООД Ви...

повече»