Новини

Икономията на разходи и гориво ще дойде от високи технологии
Икономията на разходи и гориво ще дойде от високи технологии
05.02.2016 г.

За 15-та поредна година световноизвестната марка Joskin отвори вратите на своята производствена база в гр. Суман, Белгия за своите клиенти и всеки, който се интересува от висококачествена земеделска техника. През януари земеделски производители и животновъди от страната и Европа успяха да видят как най-съвремените технологии за производство на агромашини работят в реално време. Висока прецизност с 3D рязане с лазери, автоматизирани роботи за заваряване, стругове с дигитален контрол, огъваща преса с дигитален контрол, голям автоматизиран склад...и какво ли още не. Посетителите също така можаха да проследят и всеки един етап от работния процес: проектиране, заваряване, боядисване и електроника и др.

Всички етапи от А до Я в производството на ремаркетата и цистерните се извършват в завода на Joskin, благодарение на тяхното ноу-хау и наличната високотехнологична техника. И съвсем логично те продължават производството на още по-иновативни и впечатляващи машини, които са на българския пазар чрез фирма Агритоп, единственият представител на фирмата за България.

Joskin разработва и произвежда най-широка гама от ремаркета за транспортиране и разпръскване на оборска тор, както и от машини за животновъдите (животновъдни ремаркета, торови инжектори, тороразпръскващи крилатки, пасбищни инжектори и др.). Днес машините на Joskin се ползват в повече от 45 страни в света. Те са висококачествени и не са боят от тежки натоварвания, имат дълъг експлоатационен живот. За тях са характерни редица предимства:

- най-добро съотношение качество/тегло

- висок лимит на напрежение и натиск

- огромна устойчивост на деформации и надраскване на повърхностите

- доказана, несравнима устойчивост на удар

- те са олекотени, лесни за теглене, което води до пестене на разходи и гориво

Транспортните ремаркета на Joskin са произведени изцяло от висококачествена стомана, което води до намаляване на теглото на машината. В същото време се увеличава здравината и позволява транспортирането на по-големи товари.

- Много важно е гаранционното и след гаранционното обслужване на машините. Ние от Агритоп осигуряваме дългогодишен гаранционен и извън гаранционен сервиз с оригинални резервни части и консумативи. Разполагаме с големи складови бази със значителен набор от резервни части. Категорично мога да заявя, че реагираме на момента, тъй като в сектора, в който работим нещата винаги са спешни и не търпят отлагане, каза пред репортер на "Български фермер" Момчил ТАСКОВ, търговски мениджър на Агритоп.

Транспортни ремаркета, цистерни за течен тор, тороразпръскващи ремаркета и техните работни инструменти нашите фермери ще можат да видят на предстоящите селскостопански изложения АГРА 2016 в Пловдив и БАТА АГРО в Стара Загора. Там ще бъдат изложени и най-новите товарачи Weidemann 2080 и 3080, които са отлични за работа както в средни, така и в големи земеделски и животновъдни ферми. Допълнителната полза при тях идва и от съвременните нови двигатели, които отговарят на европейските стандарти за емисии на изгорелите газове и са много по-икономични, ни съобщи г-н Тасков.

ДОПЪЛНЕНИЕ

Новото поколение двигатели се характеризират с до 15% по-добра производителност, което осигурява допълнителна мощност и пъргавина на машините. Агритоп ще представи на агропанаирите и съоръжения за сушене и съхранение на зърно, за смилане и смесване на фуражи на немския бранд Riela. Като официален представител за България на Delaval фирмата ще покаже и автоматизирани системи за доене и системи за изграждане и оборудване на животновъдни ферми. А от края на миналата година фирма Агритоп предлага и индивидуални лизингови схеми за закупуване на земеделска техника.

Актуални промоции

'
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN

Взползвайте се от ненадминатото качество на Weidemann САМО СЕГА! На СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ!!! Пром...

повече»
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК

Поръчайте сега  JOSKIN Tetra-CAP на ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ Агритоп ЕООД Ви...

повече»