Новини

Още една модерна кравеферма откри Агритоп
Още една модерна кравеферма откри Агритоп
01.10.2015 г.

Новооткритата ферма е за отглеждане на 215 млечни крави и 180 млади животни. Оборудването включва модерна доилна зала DeLaval, тип Рибена кост 30° 2х12. Едновременно ще бъдат издоявани 24 животни, чрез доилни апарати с вакуум система, която отвежда млякото директно в охладителен млечен танк за съхранение на мляко. Така се гарантира високата хигиена и запазване на качеството на млякото, което няма директен достъп с въздуха и обкръжаващата среда.
Освен модерната доилна инсталация, поредвид фокуса върху хуманното отношение към животните и  комфортът им, фирма Агритоп са изградили висококачествени индивидулани боксове. Предимството на индивидуално боксово отглеждане е осигуряване на по-голямо спокойствие и защита на животните. Леглата са със синтетични меки постели тип матрак,  хранителната пътека е с епоксидна смола. Ветрозащитните щори са със сензори за вятър и дъщ и автоматично управление за оптимизиране на климата в обора.
Собствениците на съвременната кравеферма добре разбират, че качественото и ефективно оборудване, освен че подобрява производителността на мляко, пести време и човешки труд.
В кравефермата Агритоп са изградили още силозна торова лагуна, силажни ями и фуражна кухня на немския производител Riela.
 „С дългогодишния ни опит в сектор животновъдство и вече многото реализирани обекти, от фирма Агритоп гарантираме на животновъдите  професионално проектиране и изграждане, както на фермите, така и на оборудването в тях, залагайки винаги на качеството и ефективността.“ - коментира Момчил Тасков, Търговски мениджър на фирма АГРИТОП.
 

Актуални промоции

'
Най-добрите условия от JOSKIN
Най-добрите условия от JOSKIN

Предложение, което не е за изпускане! 3 + 5 Само сега - 3 години гар...

повече»
Налични - още малко време, но готови да работят за Вас още много години.
Налични - още малко време, но готови да работят за Вас още много години.

Преди да навлезнат новите двигатели етап V ние сме запазили за Вас товарачи с двигатели етап ...

повече»