Новини

Още една модерна кравеферма откри Агритоп
Още една модерна кравеферма откри Агритоп
01.10.2015 г.

Новооткритата ферма е за отглеждане на 215 млечни крави и 180 млади животни. Оборудването включва модерна доилна зала DeLaval, тип Рибена кост 30° 2х12. Едновременно ще бъдат издоявани 24 животни, чрез доилни апарати с вакуум система, която отвежда млякото директно в охладителен млечен танк за съхранение на мляко. Така се гарантира високата хигиена и запазване на качеството на млякото, което няма директен достъп с въздуха и обкръжаващата среда.
Освен модерната доилна инсталация, поредвид фокуса върху хуманното отношение към животните и  комфортът им, фирма Агритоп са изградили висококачествени индивидулани боксове. Предимството на индивидуално боксово отглеждане е осигуряване на по-голямо спокойствие и защита на животните. Леглата са със синтетични меки постели тип матрак,  хранителната пътека е с епоксидна смола. Ветрозащитните щори са със сензори за вятър и дъщ и автоматично управление за оптимизиране на климата в обора.
Собствениците на съвременната кравеферма добре разбират, че качественото и ефективно оборудване, освен че подобрява производителността на мляко, пести време и човешки труд.
В кравефермата Агритоп са изградили още силозна торова лагуна, силажни ями и фуражна кухня на немския производител Riela.
 „С дългогодишния ни опит в сектор животновъдство и вече многото реализирани обекти, от фирма Агритоп гарантираме на животновъдите  професионално проектиране и изграждане, както на фермите, така и на оборудването в тях, залагайки винаги на качеството и ефективността.“ - коментира Момчил Тасков, Търговски мениджър на фирма АГРИТОП.
 

Актуални промоции

'
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN

Взползвайте се от ненадминатото качество на Weidemann САМО СЕГА! На СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ!!! Пром...

повече»
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК

Поръчайте сега  JOSKIN Tetra-CAP на ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ Агритоп ЕООД Ви...

повече»