Реализирани проекти

Овцеферма, гр. Съединение, Пловдив
Овцеферма, гр. Съединение, Пловдив
03.04.2017 г.

Амбициозен екип от професионалисти  отглежда в гр. Съединение 2 600 елитни овце порода Лакон за мляко. С помощта на специалистите от фирма "Агритоп" продължават да надграждат елитното племенно стопанство и да създават стандарти за ефективно животновъдство.

"Имахме доста проблеми както с проектирането, така и с доилното оборудване, които успяхме да отстраним с помощта на компетентната намеса на специалисти и колеги от Италия. След което по препоръка на италиански експерти от DeLaval се обърнахме към Агритоп за сервиза  поддръжката. Оттогава имаме много ползотворно сътрудничество с фирма „Агритоп“. Сега в модерната залата се доят 900 овце за 2 часа."Елена Усталъкова, проджект мениджър на ферма Верде. 
В овцефермата се отглеждат 2600 животни Лакон.
В овцефермата са монтирани 3 броя автоматизирани хранителни ленти.

Храната се подава върху транспортната лента в края на хранителната лента. Храната се придвижва посредством хранителната лента с помощта на електрически двигател. Предимствата, които изброяват от фермата са: облекчаване на работния процес и намаляване на ръчния труд. Оптимизиране на пространството в обора. Почти никакви загуби на фураж, възможност всички животни да се хранят едновременно, което е важно при овцете.
В овцефермата обслужват ежедневните задачи с товарач Weidemann 4512, за който казват, че е една от най използваните им машини, защото е по-компактен, по-маневрен, върши много работа и е по-икономичен.

"За сервиза и консумативите се грижат от "Агритоп". Специалистите им ни напомнят кога трябва да се сменят филтри, доилни чорапчета и др. А при най-малкия проблем реагират веднага, обяснява Елена Усталъкова. Овцете не могат да чакат неиздоени. Затова фермерите трябва много да внимават, когато избират проектант и изпълнител за своите ферми."

 

Актуални промоции

'
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN

Взползвайте се от ненадминатото качество на Weidemann САМО СЕГА! На СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ!!! Пром...

повече»
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК

Поръчайте сега  JOSKIN Tetra-CAP на ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ Агритоп ЕООД Ви...

повече»