Новини

С пяна или без пяна?
С пяна или без пяна?
27.03.2019 г.


Различните процедури за подготовка на вимето имат и различно въздействие върху чистотата, състоянието на кожата и млекоотдаването. Пяната за почистване на вимето е една от опциите, която определено може да се разглежда като много ефективна рутинна процедура. 
Пяната има някои ясни предимства пред течността - първо, това е много икономичен подход, тъй като потреблението е много по-ниско. Знаете ли, че от една капка течност се произвежда 10 пъти повече пяна? Освен по-ниската консумация, пяната покрива по-добре цицките и ще има по-малко оттичане, отколкото течността. Последно, но със сигурност не на последно място, разпенващ разтвор означава, че покривате цицките с малки мехурчета. Когато тези мехурчета се пръснат върху цицките, създаденото повърхностно напрежение ще отстрани мръсотията от кожата и ще се задържи докато тя не бъде избърсана. 
Не забравяйте да избършете цицките след това, тъй като това ефективно ще премахне всякакви замърсявания, носещи бактерии и ще доведе до допълнително стимулиране, за да се насърчи отпускането на млякото! И на въпроса “С пяна или без пяна?” категорично отговаряме с пяна, защото тя дава много предимства!
 


Актуални промоции

'
Качество на супер цена!
Качество на супер цена!

WEIDEMANN T5522 Нисък разход на гориво Ефективна работа Маневреност Издръжливост Богат изб...

повече»
Качество на супер цена!
Качество на супер цена!

WEIDEMANN T4512 Нисък разход на гориво Ефективна работа Маневреност Издръжливост НАЙ-ИЗ...

повече»