Новини

WEIDEMANN е изборът за товарачи на Йордан Еринин
WEIDEMANN е изборът за товарачи на Йордан Еринин
09.09.2019 г.

Търсихме машини, които да са здрави, заради агресивната среда, в която работят. Да са бързи и маневрени, за да извършваме бързо eжедневните процеси. Да са компактни, за да можем да ги ползваме вътре при животните. Всичко това намерихме в товарачите Weidemann, а те се оказаха и много икономични. Наистина са машини създадени само за работа, без да мислиш за нищо друго. Това разказа Йордан Еринин, който развива строителна и селскостопанска дейност в курортния град Банско.
  
Йордан Еринин започва да се занимава активно с животновъдство през 2010 година. Стартира с 40 животни, а днес вече във фермата се отглеждат 180 животни – млечно и месодайно направление, които той произвежда от елитни бици, внос от Германия, Австрия и Франция. Животните са от породите Симентал и Лимузин. Обработва земеделска земя, на която отглеждат царевица, зърно и други земеделски култури за изхранване на животните и пасища.
 
„Вече имаме три модела Weidemann. Веднага след като купихме първия - Т5522 разбрахме, че това са нашите машини, останахме впечатлени от работата, която вършат. Малко след това купихме и другите два модела - 3080Т и  Т6027.
Много съм доволен от марката Weidemann, вече съм абсолютен неин фен. Качеството им е безупречно, а още по-важното е, че поддръжката и сервизирането от Агритоп са отлични и реакцията им е много бързa.“
 
За да улесни работниците и създаде условия за гладко протичане на работните задачи по отглеждане на животните в края на 2018 г. той купува Weidemann Т5522. Избира телехндлера заради неговата компактност и отличната комбинация от височина на повдигане и голям производствен капацитет.
 
„Използваме го за всичко свързано с животните, особено за дейностите вътре на затворено, където ни е много необходимо компактност и маневреност. С неговата ширина 1,80 м. и височина 1,95 м. е идеален и за това - почистване на легловите зони на животните или раздаване и прибутване на храната по хранителните пътеки. Използваме го също и за почистване на всички площи в стопанството.“
 
Оборудван с различни работни инструменти той се превръща в мултимашина и е незаменим помощник в животновъдната дейност.
 
„Преди използвахме различни други машини, но не отговаряха на всичките ни нужди, които произтичат в животновъдната работа. Ежедневните дейности се извършваха предимно от  работниците. След като Weidemann T5522 започна да върши всичко сам и аз, и работниците ми сме изключително доволни. За това реших да купя още един по-голям телскопичен модел. Вече сме собственици на модела Weidemann 3080Т. Агритоп ни го доставиха зимата и успяхме да включим 3080Т много активно в подготовката на Световната ски купа. Машината ни очарова с безупречната си работа на 1800 м надморска височина, тя показа, че е наистина многофункционална и надеждна.“

 
Weidemann 3080 CXT се използва за всички по-тежките работи свързани с земеделието, животновъдството и строителството в бизнеса на Йордан Еринин. Той се използва за прибиране на зърното и зареждане на фуражораздаващото. Също така активно е включен в процеса на  силажиране и балиране. Оборудван със строителна кофа той е с впечатляващи възможности за извършване на прехвърлянето на пясък и други материали в камиони, за заравняване на площи и за транспорт на строителни материали.

Актуални промоции

'
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN

Взползвайте се от ненадминатото качество на Weidemann САМО СЕГА! На СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ!!! Пром...

повече»
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК

Поръчайте сега  JOSKIN Tetra-CAP на ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ Агритоп ЕООД Ви...

повече»