Новини

За трета година клиент на Агритоп печели приза “Най – добър фермер - животновъд“
За трета година клиент на Агритоп печели приза “Най – добър фермер - животновъд“
11.12.2015 г.

​На 11 декември 2015 г., заместник-министърът на земеделието и храните д-р Цветан Димитров връчи наградата на Експертната комисия по животновъдство - Бургас „Най-добър фермер - животновъд на 2015 г.“ на господин Вангел Лолов. Вангел Лолов е собственик на кравеферма в с. Екзарх Антимово. Той е клиент и дългогодишен партньор на фирма Агритоп. На церемонията господин Момчил Тасков, търговски мениджър на Агритоп му връчи лично поздравителен адрес.
„Вангел е много добър бизнесмен и животните му са гледани много добре. Той управлява стопанството си чрез развитието на нови инструменти за вземане на решения, иновации, автоматизирана технология, строга генетика, за да постигне по-добро качество на млякото и по-добра печалба. На България й трябват още като него”,  каза Момчил Тасков за наградения.
Награждаването и организираният конкурс бяха част от отчетна среща на Експертния съвет по животновъдство към Областна дирекция „Земеделие” –Бургас, която се проведе в хотел „България”- зала „Компас”. На нея присъстваха още директорът на ОД "Земеделие" Бургас - Лидия Станкова, директори на дирекции по земеделие в областта, както и животновъди от региона. 

Актуални промоции

'
Качество на супер цена!
Качество на супер цена!

WEIDEMANN T5522 Нисък разход на гориво Ефективна работа Маневреност Издръжливост Богат изб...

повече»
Качество на супер цена!
Качество на супер цена!

WEIDEMANN T4512 Нисък разход на гориво Ефективна работа Маневреност Издръжливост НАЙ-ИЗ...

повече»