Новини

​DLG отличава особено устойчивите на атмосферни влияния фолиа за силаж ZILL
​DLG отличава особено устойчивите на атмосферни влияния фолиа за силаж ZILL
29.05.2019 г.

За постигането на висококачествен силаж от особено значение е използването на фолио за силажни ями с отлични качества.
Перфектно качество и висока UV стабилност на фолиата Zill
DLG е сертификат за качество, работещ на принципа "тества непрекъснато". Техните тестове са с особен акцент върху UV стабилността, както и дължината на фолиото, ширината, дебелината, устойчивостта на пробиване, якост на опън, устойчивост на скъсване, устойчивост на атмосферни влияния и пропускливост на кислород. Всичко това се измерва и изследва.

Първата компания, чиито продукти преминаха този допълнителен тест за UV стабилност е Zill GmbH & Co. KG. Маркетинг мениджърът на фирмата Раймунд Глаудер съобщава: "И двете ни висококачествени силажни фолиа - Agrifol® DLG и Powerfol® Мorgengrün са преминали  допълнителното изследване DLG и имат сертификат за качество от тях. Този допълнителен тест показва още веднъж, че нашите фолиа са с  по-голяма устойчивост на UV лъчите, което е изключително важно за силажните фолиа. Agrifol® DLG и Powerfol® Мorgengrün осигуряват 15 месеца UV стабилност."Тези продукти от портфолиото на Zill не бяха първите тествани от DLG. "Миналата година Agrifol® Die Regeneratfreie беше първото подложно фолио, което някога е сертифицирано от DLG. Малко преди него тествахме и фолиото за бали Lavanda Premium, то също беше отличено с печат за качество DLG“, допълва Раймунд Глаудер.

UV стабилност до 18 месеца Zill©
Според г-н Глаудер все повече фермери се съсредоточават върху висококачествени фолиа с висока UV устойчивост. Ето защо Zill надхвърля дори 15-месечната UV стабилност с производството на няколко премиум филиа. „18 месеца сигурност, седем слойни“, казва маркетинг директорът. „Тенденцията в съвременното производство продължава да се придържа към произвеждането на многопластови фолиа, използвайки висококачествени компоненти, които подобряват съпротивлението на скъсване и пробиване, и UV стабилността. Използването на чисти суровини и LDPE материали подобрява свойствата на фолиата, като тези производствени практики са станали стандартни за фирма Zill."


"Ние в Zill в продължение на много години поддържаме постоянно високо качество на продуктите, максимална наличност и не на последно място оптимална логистика, за да развиваме националното и международното ниво на селското стопанство . Селскостопанският сектор е най-важното подразделение на компанията, заедно с градинарството и промишлеността. Имаме представители в цяла Европа, за да се гарантира по-бърза доставка на крайния потребител. Официалният ни представител за България е фирма Агритоп ЕООД.“, допълва Глаудер.

Актуални промоции

'
Качество на супер цена!
Качество на супер цена!

WEIDEMANN T5522 Нисък разход на гориво Ефективна работа Маневреност Издръжливост Богат изб...

повече»
Качество на супер цена!
Качество на супер цена!

WEIDEMANN T4512 Нисък разход на гориво Ефективна работа Маневреност Издръжливост НАЙ-ИЗ...

повече»