Инженеринг - Проектиране и СтроителствоСЕЛСКОСТОПАНСКО СТРОИТЕЛСТВО - ЛИДЕРСТВО ЧРЕЗ ВИСОКА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Опитното "ноу-хау" и усъвършенстваната технология направиха Агритоп водеща фирма във висококачественото селскостопанско строителство, което отговаря на всички изисквания на сектора.
Агритоп е компетентен, надежден и правилен партньор за бъдещи инвестиции в строителството на животновъдни сгради с богатата практика. От идеята до готовата комплексна ферма получавате всичко от един единствен източник.
Материалът по ваш избор - дърво, стомана, бетон или комбинация от материали. Агритоп използват материали, които са най-подходящи за Вашия индивидуален проект. Това означава, че винаги се гарантира оптимална ефективност и безопасност.


БЪРЗИНА, ФУНКЦИОНАЛНОСТ, ИНДИВИДУАЛНИ ПРОЕКТИ И НАДЕЖДЕН СЕРВИЗ

Усъвършенстваните системи, високата степен на предварително проучване и внимателно обмислените инсталации осигуряват кратко време за монтаж и максимална функционалност. Широка гама от решения, включващи и най-дребните детайли - от врати, поилки, хранилки, до цялостни системи за осветление и вентилация.
Използването на готови модели води след себе си редица проблеми от най-различно естество. Агритоп създава индивидуални проекти, които гарантират ефективност, висока производителност и  добро управление на фермата. По този начин се намалява човешкия фактор до минимум и се съкращава времето на работните процеси.
Агритоп проектира и изгражда като монолитни сгради, така и мобилни, преместваеми съоръжения за складиране на машини, фуражи и др.


ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС? ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ РАБОТЕЩИ РЕШЕНИЯ ЗА ВАС И ЖИВОТНИТЕ ВИ

Ние планираме съвременни и перфектно обмислени сгради за вашите нужди. От нашите квалифицирани и опитни специалисти получавате прецизни консултации и съвети. Заедно с Вас намираме оптималното решение, което осигурява най-добрите условия за повишаване на производителността на животните Ви. Ние разполагаме голям екип от професионалисти, които всекидневно се ангажират с управлението на Вашите проекти и отлично познават селскостопанския бранш. Основната ни дейност е инженеринг дейността, която включва пълния процес от идеята до създаването на проекта, а именно проектиране, изграждане, реконструкция, оборудване и експлоатация на животновъдни ферми за млечни и месодайни крави, овце, кози, коне, прасета и птици. Заедно можем да създадем Вашата мечтана ферма.

Разгледайте част от изградените и оборудвани от нас ферми и се убедете в опита ни:
Реализирани обекти

  

  

  
  

   
 

Актуални промоции

'
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за ограничено количество товарачи WEIDEMANN

Взползвайте се от ненадминатото качество на Weidemann САМО СЕГА! На СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ!!! Пром...

повече»
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК
Ново ремарке JOSKIN на СУПЕР ЦЕНА и ПОДАРЪК

Поръчайте сега  JOSKIN Tetra-CAP на ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ Агритоп ЕООД Ви...

повече»