Аератори Joskin

ГРИЖА ЗА ПАСИЩАТА
Изключително важно е да се използва аератор за пасищата в началото на сезона и малко след края на пашата. Лекото и повърхностно аериране на почвата може да е много печелившо. Нещо повече при дъждовно и влажно време ефективността на аератора се повишава и спомага за проникване на водата при по-сухите периоди.
В случаите на продължително засушаване е добре да се намали работата с аератораа или да се регулира налягането на машината до минимум. А когато очакваме дъждовни периоди в кратък период от време, аераторът за пасища може да се използва свободно, тъй като ще даде възможност на земята, за да се възползват от дъжда. Предназначението на аераторите JOSKIN е да разрохват повърхностния почвен слой, като по този начин позволяват на кислорода и водата да проникват в почвата и да ускорят растежа на тревната маса. С тях можете да подобрите изхранването на животните си с по-качествена и по-голяма като количество тревна маса.
Много добре е да се комбинира аератор с Joskin ротационен пасищен топер, за да се подравни пасището и отстранят големите останки преди аериране. 
 
ПРЕДИМСТВА
• Аерирането на земята правилно увеличава нитрификацията в почвата и води до намаляване на окисляването й.
• Дава възможност на дъждовната вода и въздуха лесно да проникват в земята.
• Премахва плевелите.
• Позволява лесно проникване на оборския тор, като по - този начин се увеличава неговата полза.

Искате индивидуална оферта? Не се колебайте да ни изпратите запитване!