Агритоп Бюлетин

Четете информационния електронен бюлетин на фирма Агритоп.

Разказваме истории за добрите практики в животновъдството, публикуваме специализирани статии и интервюта, както и актуални новини за компанията. Агритоп бюлетин предлага интересни поглед върху дейността на нашата фирма, предоставя подробна информация за широката гама от продукти и услуги, които предлагаме и Ви запознава с фермите и хората за тях от първо лице!
Иновации, добри практики и ефективност в животновъдството.


 

Семейните ферми: Мисията е възможна!
Семейните ферми: Мисията е възможна!

В брой 4 на Агритоп бюлетин акцентът е семейното фермерство. Представяме Ви фамилната ферма на ЖИМ ООД и как двете семейства, които я управляват успяват с модерни технологии и автоматизация на процесите да развиват устойчиво животновъдство. Отвеждаме Ви и в семейна ферма село Милковица, която произвежда качествено мляко с доилна инсталация DeLaval и затварят цикъла с мини мандра. Представяме несравнимите по качество и ефективност товарачи Weidemann и тяхната убедителност в различни дейности от селското стопанство. Можете да прочетете за уникалните богенхалета, които все по-често се използват като алтернатива на сгради. И още много полезни статии и качествени продукти за оптимизиране на процесите. Желаем Ви приятно четене! 

Можете да го разгледате тук

Агритоп Бюлетин - бр.4 - Септември 2019 12 Mb (pdf) свали


Дългосрочно планиране и добавена стойност в животновъдството
Дългосрочно планиране и добавена стойност в животновъдството

В третия брой на фирмения ни бюлетин сме акцентирали на добавената стойност в животновъдството. В интервюто с Едит Гергели, мениджър продажби DeLaval за Източна Европа, разговаряме за това как с автоматизираните решения на шведския производител фермерите могат да произвеждат повече с по-малко разходи. В рубриката "Бизнес в животновъдството" Самет Басри също насочва вниманието към намаляване на себестойността на крайния продукт, за да се увеличи печалбата, постигайки го с нови технологии и качествено оборудване. Представяме и иновативната система за настилане на слама, инсталирана за първи път в България от фирма Агритоп. Можете да прочетете за внедрени решения, облекчаващи двете най-основни дейности в семейната ферма на Георги Георгиев от село Марково. В пролетния ни брой ще видите и още много полезни статии и актуални продукти. Желаем Ви приятно четене!

Можете да го разгледате тук

Или да изтеглите в PDF

Агритоп Бюлетин - бр.3 - Февруари 2019 6 Mb (pdf) свали


Животновъдството - поглед към европейския модел
Животновъдството - поглед към европейския модел

Във втория брой на информационния бюлетин Агритоп сме поготвили много интересни статии и полезни съвети за предстоящия летен сезон. В рубриката "Реализирани проекти Агритоп" представяме една от най-модерните месодайни ферми у нас. Можете да прочетете интервю с животновъда Иван Данчев за метода на силажиране в полиетиленови чували. Представяме Ви и висококачествени продукти за силажиране, актуални предложения и промоционални продукти от нашия аутлет. Приятно четене!

Разгледайте тук

Или изтеглете в PDF

АГРИТОП БЮЛЕТИН - Май 2018, брой 2 4 Mb (pdf) свали


15 години Агритоп - в полза на животновъдството
15 години Агритоп - в полза на животновъдството

Уважаеми клиенти и партньори, това е първия брой на електронния информационен бюлетин на фирма Агритоп.
В него можете да прочетете за добрите практики в животновъдството и да се информирате за наши настоящи и бъдещи проекти.
Чрез него ще получавате навременна информация за промоционални продукти, сезонни стоки и актуални предложения. Както и интересни материали за българското животновъдство.
Желаем Ви приятно четене!


Разгледайте тук

Или изтеглете в PDF

АГРИТОП БЮЛЕТИН - Януари 2018, брой 1 6 Mb (pdf) свали