Фуражни кухни

Качествен фураж от собствено производство.
Фуражните кухни RIELA осигуряват висококачествени смесени фуражи и независимост при производството им. С Фуражните кухни или малките фуражни цехове RIELA можете сами да произвеждате своите качествени фуражи. Те са високо продуктивни и са подходящи за малки, средни и големи животновъдни ферми

Храненето е основна предпоставка за постигане на оптимална ефективност във фермата. Създавайки правилен фуражен баланс можете да повишите производителността на животните - наддаване на тегло при месодайните породи и увеличаване на млеконадоя при овце и крави в млечно направление. Затова да се оптимизира управлението и технологията на хранене е доходна инвестиция, която може да подобри и репродуктивността, и здравето на цялото стадо.

От съществено значение за успешното управление на фермата е да имате правилно оборудване за качествено смилане и смесване на фуражите за дажби на животните. Немскитe фуражни кухни Riela Ви гарантират това и Ви дават независимост при производството на смесените фуражи. Инвестирането в оборудване за собствено производство на фураж е ефективен метод за постигане на ефективност при храненето на животните и възможност за  спазване не рецептите за отделните групи животни. Така земеделските производители – животновъди могат да използват собствената си земеделска продукция, както и да дозират зърното по собствени рецепти. Друго основно предимство е, че са много компактни и във всеки един момент могат да бъдат надградени със силози за съхранение на зърно, текстилни клетки за съхранение на готовия фураж и автоматизирани системи за прецизно добавяне на компоненти.

Фуражни кухни в България
Фуражни кухни в България
Съоръжения за производството на фураж
Съоръжения за производството на фураж