Грижа за копитата

Млекопроизводителите са наясно, че здравето на копита на животните в стадото е от съществено значение за максималното производство на качествено мляко. Продуктите на DeLaval гарантират, че копитата на кравите са винаги добре поддържани.

Основни ползи:
  • Обширни вътрешни изследвания и разработки
  • Екологични решения
  • Намаляват икономическите загуби от лошото здраве на животните  
Цялостна грижа за копитата
Агритоп използва подхода на DeLaval „Цялостна грижа за копитата“, който се грижи не само за копитата, но и за средата, в която кравите живеят. По този начин се гарантира, че както симптомите, така и причините за проблемите с копита се решават бързо, безопасно и цялостно. 


Спрете инфекцията в зародиш
Ключът към поддържането на добро здраве на копитата на животните е превенция и ограничаване на инфекциите и разпространението им чрез индивидуално и групово лечние. DeLaval разработва и изпробва редица ефективни решения в тази област.


Предотвратете проблеми с копита
Подходът на DeLaval за „Цялостна грижа за копитата“ препоръчва, освен редовното измиване във ваните за копита, стадата да се оценяват за куцота и действия и да се предприемат действия за лечение на тези животни. Трябва да се направи оценка на риска във всяка ферма, за да се идентифицират възможните причини и да се прилагат протоколи за предотвратяване на по-нататъшни проблеми. Комбинацията от добрите практики и продуктите на DeLaval за грижа за копита помагат на фермерите да поддържат здраво стадо и печеливша ферма.

 

Искате индивидуална оферта? Не се колебайте да ни изпратите запитване!

Актуални промоции

'