Партньори

Агритоп е официален представител за България на DeLaval, най-големият производител в световно отношение на доилни инсталации, оборудване за доене и оборудване за животновъдни ферми.

Вижте продукти на марката

Агритоп е официален представител за България на WEIDEMANN, немска фирма с повече от 40 години опит в серийното производство на компактни колесни товарачи и телехендлери.

Вижте продукти на марката

Агритоп е официален представител за България на JOSKIN, водещ производител в световно отношение на ремаркета за превоз и разпръскване на селскостопански продукти и съпътстващите ги инструменти.

Вижте продукти на марката

Агритоп е официален представител за България на RIELA, немски производител на силозни стопанства за зърносъхранение, мобилни и стационарни сушилни, зърнопочистващи модули, високопродуктивна транспортна техника и фуражни кухни.

Вижте продукти на марката

IRTEC е производител на напоителни машини и съоръжения повече от 25 години. IRTEC предлагат на клиентите широка гама от оборудване за напояване с гарантирано качество.

Вижте продукти на марката

Agrotel е специалист в изграждането на халета и сгради от текстилно фолио за селското стопанство, индустрията, търговията и околната среда. С повече от 30 години опит в изграждането на халета и сгради, те предлагат професионално изпълнение на всеки проект.

Вижте продукти на марката

Budissa Bag е немска фирма специализирана в решенията за съхранение и консервиране на храна за животни и насипни стоки в полиетиленови чували. Те са с над 25 години опит в производството на модерни машини и найлонови чували за съхранение на земеделски култури.

Вижте продукти на марката

Albouy Equipment е френска марка с 47 години опит, производител на автоматизирана селскостопанска техника за доене хранене на овце, кози и говеда. Тяхната продуктова гама включва: механизирани хранилки, хранителни ленти, фиксатори и др.

Вижте продукти на марката

Zill GmbH & Co. KG e известен немски производител и търговец на едро в областта на синтетични фолиа и тъкани - фолио, сезал и мрежа за селското стопанство.

Вижте продукти на марката

Schauer Agrotronic е световен лидер със своите системи  и оборудване за свинеферми. Както и системи за отглеждане на други селскостопански животни. Предлагат решения и системи за хранене на риби.

Вижте продукти на марката

SIP е словенски производител на селскостопанска техника с повече от 65 години опит.
SIP са специалисти в производството на косачки, сеносъбирачи и сенообръщачи. Машините на SIP са лесни за употреба и с уникално здрав дизайн.

Вижте продукти на марката