Партньори

Агритоп е официален представител за България на DeLaval, най-големият производител в световно отношение на доилни инсталации, оборудване за доене и оборудване за животновъдни ферми.

Вижте продукти на марката

Агритоп е официален представител за България на WEIDEMANN, немска фирма с повече от 40 години опит в серийното производство на компактни колесни товарачи и телехендлери.

Вижте продукти на марката

Агритоп е официален представител за България на JOSKIN, водещ производител в световно отношение на ремаркета за превоз и разпръскване на селскостопански продукти и съпътстващите ги инструменти.

Вижте продукти на марката

RIELA предлага различни видове сушилни и зърнопочистващи машини от най-високо качество и най-модерна технология. С RIELA си гарантирате изключително качество на фуража от собствено производство, чрез изграждане на високо ефективни фуражни кухни. Компанията предлага широка гама транспортиращата техника, като коритообразни верижни транспортьори, шнекови транспортни системи, мобилни транспортьори, кофични елеватори и други. RIELA е най – доброто решение за вашите нужди, касаещи съхранение на зърното, изсушаването му, както и запазване качествата на зърното за дълъг период от време.

Вижте продукти на марката

IRTEC е производител на напоителни машини и съоръжения повече от 25 години. Благодарение на постоянните им инвестиции във високотехнологични производствени мощности IRTEC вече предлагат на клиентите широка гама от оборудване за напояване с гарантирано качество. Напоителните системи IRTEC са лесни за употреба и на конкурентни цени. IRTEC предлага богат избор машини за напояване и решения за всеки проект за напояване. Напоителните машини IRTEC могат да работят при работят при много ниско налягане и обеми. Новто поколение компютри е разработена специално, за да се пести енергия, вода и време. Производителността на машините може да се наблюдава от разстояние и се регулира с помощта на GSM приложение.

Вижте продукти на марката

Agrotel е специалист в изграждането на халета и сгради от специализирано текстилно фолио за селското стопанство, индустрията, търговията, околната среда и технологиите. С повече от 30 години опит в изграждането на халета и сгради, те предлагат професионално изпълнение на всеки проект.

Вижте продукти на марката

Budissa Bag е немска фирма специализирана в решенията за съхранение и консервиране на храна за животни и насипни стоки в полиетиленови чували. Те имат повече от 25 години опит в производството на модерни машини и найлонови чували за съхранение на земеделски култури.

Вижте продукти на марката

Albouy Equipment е френска марка с 47 години опит, производител на автоматизирана селскостопанска техника за доене хранене на овце, кози и говеда. Тяхната продуктова гама включва: механизирани хранилки, хранителни ленти, фиксатори и др.

Вижте продукти на марката

Zill GmbH & Co. KG e известен немски производител и търговец на едро в областта на синтетични фолиа и тъкани - фолио, сезал и мрежа за селското стопанство.

Вижте продукти на марката

Schauer Agrotronic е световен лидер със своите системи  и оборудване за свинеферми. Както и системи за отглеждане на други селскостопански животни. Предлагат решения и системи за хранене на риби.

Вижте продукти на марката