Сервиз

On-time СЕРВИЗ 24/7/365

Нашите мобилни сервизни групи са ситуирани в основните ни сервизни бази и са на разположение на клиенти ни от цялата страна.
Сервизните ни специалисти са висококвалифицирани инженери и механици, с богат теоретичен и практически опит, оборудвани с най-съвременна инструментална екипировка и диагностична апаратура. Периодично преминават обучения и квалификационни курсове. 
Защото бързият и качествен сервиз е едно от предимствата, на които клиентите държат и оценяват най-високо в обслужването от фирма „Агритоп“. 
Петър Байчев, собственик на свинеферма в с. Мечкарево

“Избрах „Агритоп“ и не сбърках, изпълнението е изключително качествено. Обслужването и сервизът им е на много високо ниво.”


Мариел Мерджанов, управител на кравеферма в с. Желязно

“Ще продължаваме да работим с „Агритоп”, тъй като сме много доволни от съвместната ни работа. Спрели сме избора си на тях, защото са професионалисти, гъвкави са и са на разположение 24 часа в денонощието.”


Галина Мирчева, собственик на овцеферма в с. Петърница 

“От „Агритоп“ те насочват, съветват те, влизат ти в положението. Освен това за високотехнологичните система е много важно обслужването, а те го правят перфектно. Животновъдите могат да разчитат на „Агритоп“, а аз ще продължа да работя с тях бъдеще.”

Елена Усталъкова, проджект мениджър на Ферма “Верде”

“Сервизът в овцефермата беше поет от „Агритоп“ по препоръка на италиански експерти от DeLaval.  Оттогава имаме много ползотворно сътрудничество с фирма „Агритоп“.“


Теодора Вълова, собственик на овцеферма с. Писарово

“Изключително доволна съм от съвместната ни работа с Агритоп, бързата им реакция, навременното обслужване и осигуряване на резервни части и консумативи. Наскоро имахме проблем с токов удар, беше късно вечерта, сервизният им екип пристигна във фермата за 20 минути и проблема беше отстранен.”


Господин Иванов, собственик на кравеферма в с. Добриново

“С „Агритоп“ имаме изпълнени вече няколко проекта. И днес продължаваме партньорството си, защото са професионалисти и са много коректни. Техниката и оборудването, което сме закупили от тях е изключително качествена, сервиза също, което в нашия бранш е от много голямо значение.”


Актуални промоции

'
Лесният начин да смените стила на работа - WEIDEMANN лизинг
Лесният начин да смените стила на работа - WEIDEMANN лизинг

МНОГОФУНКЦИОНАЛНИЯТ И ИКОНОМИЧЕН ТОВАРАЧ WEIDEMANN 1140 НА НАЙ-АТРАКТИВНА ПАЗАРНА ЦЕНА С ИЗ...

повече»
Автоматизации на работните процеси по Мярка 4.1
Автоматизации на работните процеси по Мярка 4.1

Автоматизиране на доилните процеси - Висококачествени доилни зали и роботи за доене DeLaval ...

повече»