За нас

Ние не следваме търговските практики, ни не следваме модни течения, ние предлагаме Работещи решения, които другите следват!

Повече от 20 години опит, над 2000 клиента и около 300 реализирани проекта свидетелстват за ефективността и качеството на нашите решения, които в много случаи служат като еталон за целия сектор.

Агритоп е динамично развиваща се фирма в сектор животновъдство в България. Над 20 години ние работим за разширяване и модернизиране на стопанствата, придържайки се към най-новите тенденции на модерното животновъдство и земеделие.

Планиране, изграждане и цялостни доставки и монтаж на оборудване с продуктово разнообразие и гъвкавост. Агритоп предлага надеждно следпродажбено обслужване! Можете да разчитате на нас! Изпълняваме Вашия проект бързо, успешно и сигурно.

„Работещи решения за Вашата ферма!“, това е нашето водещо мото.

Екипът ни предлага доказано Работещи решения за Вашата ферма, съобразени с индивидуалните нужди и условия на конкретното стопанство. Добре обмислени и доказали се в практиката!


Вижте нашия опит 

Агритоп започва дейността си през 2002 г. с тясна насоченост към животновъдния сектор в България. Екипът им е последователен в развитието си и се придържа към най-новите тенденции на модерното и ефективно животновъдство. 
Агритоп има изградени над 300 обекта в цялата страна - нови ферми и реконструкции. Фирмата затвърждава лидерските си позиции в сектора на селското стопанство с богатия си опит в планирането, проектирането и изграждането на животновъдни обекти, предлагайки цялостна концепция от една ръка. 

Целта на фирмата е да предостявят на фермерите възможността да придобиват повече знания за оборудването на сградите и отглеждането на животните, за да работят в посока по-добри резултати. Компанията влага огромен ресурс за практически и теоритични обучения за придобиване на знания за ефективно управление на животновъдните стопанства.


МИСИЯ

Нашата мисия е да подпомагаме животновъдите и земеделските производители, предлагайки работещи решения, съобразени с индивидуалните нужди и условия във всяко стопанство.
Внедряването на новите технологии е в основата на нашата работа. Ние предлагаме не само продукт, ние внедряваме нововъведения, които правят работата във фермата по-лесна и по-ефективна.
Животновъдството в България е изправен пред много предизвикателства, ние разбираме това в детайли и знаeм от какво имате нужда. За нас Вие не сте само клиенти, за нас Вие сте колеги, защото 20 години работим заедно с Вас!
Гордеем се с нашата способност да предоставяме на земеделските производители цялостна концепция от една ръка за успеха на техния бизнес.

Ако разглеждате възможности за модернизиране на фермата си вярваме, че най-доброто решение за начало е разговор с нас!

Искате да планирате своята ферма?

Заявете безплатна консултация!
АГРИТОП Е ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТВАИТЕЛ ЗА БЪЛГАРИЯ НА:

Delaval, 1883 г. - световен лидер в производството на оборудване за доене и оборудване на животновъдни ферми.

Weidemann, 1960 г. - немски производител на висококачествени компактни колесни товарачи и телехендлери.

Joskin,1968 г. - водещ производител на ремаркета и цистерни за разпръскване на тор.

Riela, 1972 г. - немски производител на силозни стопанства за зърносъхранение, мобилни и стационарни сушилни, зърнопочистващи модули, високопродуктивна транспортна техника и фуражни кухни.
"Агритоп" ЕООД е бенефициент по административен договор BG16RFOP002-2.089-5824-C01 за проект „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“
 

Проект и главна цел: Договор BG16RFOP002-2.089-5824-C01 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19»
Главна Цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19
 
Обща стойност: 50000.00 лв., от които 42500.00 лв. европейско и 7500.00 лв. национално съфинансиране
 
Начало: 01.11.2021 г.
Край: 01.02.2022 г.