Изграждане на кравеферми

 оборудване на ферми, оборудване за ферми

СТРОИТЕЛСТВО НА КРАВЕФЕРМИ - МЛЕЧНО И МЕСОДАЙНО ГОВЕДОВЪДСТВО


АГРИТОП извършва пълен контрол при изграждане на нови животновъдни сгради или реконструкция на стари кравеферми. Фирмата извършва цялостно проектиране, изграждане и оборудване на животновъдни комплекси в секторите млечно и месодайно говедовъдство. Предлага цялостно технологично оборудване за всички групи животни.

СГРАДИ ЗА СЪВРЕМЕННО ОТГЛЕЖДАНЕ НА ЖИВОТНИ, СЪОБРАЗЕНИ С ТЕХНИЯ ВИД

При проектирането, изграждането и оборудването на ферми ние спазваме всички изисквания за отглеждането на животните и вземаме под внимание всички Ваши предложения и изисквания.

НАЙ-ДОБРОТО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИТЕ ЖИВОТНИ И ЕЖЕДНЕВНИТЕ ОПЕРАЦИИ ВЪВ ФЕРМАТА.

Предлагаме съвременни, професионални и индивидуални проекти! Квалифицираните консултанти на нашата компания ще намерят заедно с Вас оптималното решение за планиране на стопанството Ви и отглеждане на Вашите животни. Сгради за крави, овце, свине, птици или коне - Агритоп има дългогодишен опит във всички области на селскостопанското строителство.
Възползвайте се от нашия 15-годишен опит и получете безплатни консултации от нашите специалисти за комплексни системи за хранене, поене, вентилация, автоматизирано управление на климата и оползотворяване на тора.


Разгледайте част от изградените и оборудвани от нас ферми и се убедете в опита ни:
Реализирани обекти

оборудване на ферми, оборудване за ферми