Управление на стадото
Управлението на млечна ферма означава управление на взискателен бизнес. Независимо дали Вашата ферма е голяма, средна или малка, Вие задавате сами собствените си цели, управлявате бизнес дейностите и трябва да вършите цялата работа или част от нея сами, или да управлявате и напътствате работниците си. Може да се окаже трудно да разделите управленските от ежедневните си задължения и задачи, а те трябва да се извършват едновременно всеки ден. Решението е лесно – професионална система за управление на стадото от DeLaval. Това ще Ви спести много часове на труд ежеседмично, като в същото време ще имате по-добър контрол над цялото стадо и над всяка крава поотделно и ще можете да подобрите продуктивността и да увеличите доходите си. За допълнителна информация можете за отправите запитване чрез формата за запитвания в раздел контакти.


Система за управление на ферми DeLaval DelPro ™
Ние Ви връчваме управленския ключ със системата DeLaval DelPro ™DeLaval DelPro ™ е най-съвременно решение за управление на млечните ферми, базирано на най-новите научни и практически изследвания. Стабилна вакуумна система, автоматично премахване на апаратите, електронен пулсатор, Duovac функцията - всичко това си взаимодейства в една ефикасна система, която запазва здравето на стадо, повишава продуктивността на животните, тяхното дълголетие, намалява се разходите за лечение и бракуваните животни.

DeLaval DelPro ™ е уникална система от съвременни технологии за безжично предаване на данни към софтуер. Това е незаменим помощник във фермите с животни, който поддържа изчерпателен запис на резултатите от доенето; извършва ежедневни задачи, сигнализира за времето на основните технологични операции; предоставя точна и надеждна информация за млякото, изчислява програмата за хранене съобразно производителността на животните; съхранява записи и доклади за здравето на всяко животно и цялото стадо.  Анализира това, което се случва в момента и предоставя съществена информация за дългосрочно планиране

DeLaval DelPro ™ е система с пълен контрол над основните технологични операции във ферми с животни.Система за управление на ферми за овце и кози DeLaval DelPro ™


DeLaval предлага система за контрол на стадото от кози и овце. Системата DeLaval DelPro ™ събира и анализира данните за всяко животно денонощно и ежедневно. Решенията могат да се изграждат постепенно, като се започне с най-необходимото според Вашите нужди и постепенно да добавяте още функции. 

Системата за управление на стадата DeLaval DelPro ™ е много ефикасна система, която улеснява ежедневното управление на млечните ферми за овце и кози, анализира това, което се случва в момента и предоставя важна информация за дългосрочно планиране.
DeLaval DelPro ™ Windows® е софтуерно приложение, което изпълнява цялата обработка на информацията. Голямата работна база съдържа пълна информация за доенето, храненето, размножаването, здравето и сортирането на овцете и козите, както и исторически данни за всяко едно животно по отделно. Графичните инструменти ви позволяват да получавате визуални отчети, списъци с действия и графики. Можете да персонализирате отчетите според вашите нужди.
Системата DeLaval DelPro ™ предоставя цялата информация, необходима за оптимизиране на млекопроизводството.


Вижте още >>>