Реализирани проекти

НАПРАВИ ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР СЕГА И РАБОТИ БЕЗПРОБЛЕМНО В БЪДЕЩЕ!

20 години модернизираме, оборудваме и поддържаме
ЕФЕКТИВНО РАБОТЕЩИ ФЕРМИ, независимо от броя животни.

Ако искате да подобрите работните процеси, да повишите здравето на животните, да се решите проблема с работната ръка и да получите съвсем нов начин на живот във фермата изберете Агритоп.
Нашите решения са индивидуални и подходящи както за малки ферми, така и за средни и големи.
Нашият опит и екип от експерти ни дава възможността да предложим добре обмислени решения, които разработваме индивидуално за всеки клиент.
АКО РАЗГЛЕЖДАТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА МОДЕРНИЗИРАНЕ НА ВАШАТА ФЕРМАТА ВЯРВАМЕ, ЧЕ НАЙ-ДОБРОТО РЕШЕНИЕ ЗА НАЧАЛО Е РАЗГОВОР С НАС
Каквито и въпроси да имате - ние сме насреща!

Вижте нашия опит #АгриТопФерми >>>

Кравеферма за 120 животни в село Ярлово
18.05.2021 г.

Изпълнен проект по мярка 4.1 - Проектиране, изграждане и оборудване на ферма за отглеждане на млечни крави.

Цялостно оборудване на ферма за млчени крави и внедрена доилна залата DeLaval, тип Рибена кост 2х6 с електропулсатори, автоматично отнемане на доилните апарати и отчитане потока на млякото с чакалня, с капацитет да поеме група животни. Придвижването на животните  от легловите зони до доилната зала ще се извършва за кратко време, съответно ще съкрати общото време за издояване и ще повиши мерките за биосигурност. Излизането на кравите след доене се извършва обратно по най-краткия път директно към зоната за отглеждане на животните.Към доилната зала има помещение за съхранение на млякото с разположен вътре охладителен танк за мляко, миеща система към доилната зала и висококачествена вакуум помпа.
 

повече»
Ролетни врати за кравеферма, гр. Кортен
15.04.2021 г.

За максимален комфорт на животните, пълно задоволяване на техните нужди и отлично здравословно състояние, оборудвахме сградата, в която се отглежда елитното стадо ЕТ "ДИАНА-МИ-МИНЧО ИВАНОВ" с най-здравите немски ролетни врати Agrotel.
 

повече»
Оборудване на ферма за месодайни овце, с. Рабиша
08.04.2021 г.

Технологичното оборудване включва: 
Хранителни ленти за овце с фиксатори и бункери за концентриран фураж -  2 броя линии, с дължина по 24,00 м.;
Хранителни ленти за овце с фиксатори и бункери за концентриран фураж -  2 броя линии, с дължина по 42,00 м.;
Дървени прегради за боксове;
Метални тръбни огради за боксове;
Външни дворове с хранителни пътеки;
Хранилки и поилки;

 

повече»
Еко Ферма Лепица
08.03.2021 г.

Проектиране и оборудване от Агритоп на овцеферма в село Лепица. С технологичните решения са създадени най-добри условия за отглеждане на овце млечно направление.
 
Оборудването включва доилна зала DeLaval SG 2x12, с бърз изход, с 24 места за доене и 12 доилни апарата, автоматизация измерване на потока на млякото, вакуум система, миещо устройство и цялостно технологично оборудване за всички групи животни.

 

повече»
Реконструкция на обор К200, Ботевград
07.03.2021 г.

Реконструкция на обор К200 за угояване на мъжки телета.

Сградата е напълно реконструирана, монтирани са ветрозащитни щори на дългите фасади на сградата и фунара на покрива. Хранителната пътека е двустранна оборудвана с ограничителна тилна тръба, покритие от епоксидна смола и бързо отваряеми ролетни врати.
Входовете на торовите пътеки са оборудвани с двукрили врати от поцинкована рамкова конструкция.

 

повече»
Ферма ЕРБУЛЛ, Банско
14.12.2020 г.

Във фермата се отглеждат 180 животни – млечно и месодайно направление. Животните са от породите Симентал и Лимузин. Обработват земеделска земя, на която отглеждат царевица, зърно и други земеделски култури за изхранване на животните и пасища.
Във фермата Агритоп реализира - външна хранителна пътека с фиксатори по хранителния фронт, станок за ветеринарни манипулации за млечни крави, чесалка за крави DeLaval, товарачи Weidemann и фуражен цех Riela.

повече»
Кравеферма с. Трем - Цялостно проектиране и оборудване на нов обор
31.07.2020 г.

"Избрах Агритоп отново да изпълнят проекта, защото вече съм убеден в качеството на оборудването и ефективността на технологичните решения, които внедряват. Много важно за мен е също, че от тях получавам цялостно решение.", Самет Басри, управител на “Екани” АД 
След реализирането на първия проект на фирма “Екани” през 2010 г. в животновъдното им стопанство Агритоп изцяло проектира и оборудва нова сграда за 130 дойни крави.
"Целта на тези инвестиции, които правим е да оптимизираме ежедневните работни задачи, да минимизираме още разходите, да поддържаме добро състояние на животните, съответно да повишаваме качеството и увеличаваме производството. С работещите технологични решения от Агритоп успяваме да го постигнем!"

 

повече»
Кравеферма, с. Венец
22.07.2020 г.

Оборудване на кравеферма за отглеждане на млечни крави.
Във фермата на семейство Узунови Агритоп изпълнява проект през 2006 година. И днес оборудването е работещо и в отлично експлоатационно състояние.

Оборудването включва: 

повече»