Реализирани проекти

Оборудване на ферма за месодайни овце, с. Рабиша
08.04.2021 г.

Технологичното оборудване включва: 
Хранителни ленти за овце с фиксатори и бункери за концентриран фураж -  2 броя линии, с дължина по 24,00 м.;
Хранителни ленти за овце с фиксатори и бункери за концентриран фураж -  2 броя линии, с дължина по 42,00 м.;
Дървени прегради за боксове;
Метални тръбни огради за боксове;
Външни дворове с хранителни пътеки;
Хранилки и поилки;

 

повече»
Еко Ферма Лепица
08.03.2021 г.

Проектиране и оборудване от Агритоп на овцеферма в село Лепица. С технологичните решения са създадени най-добри условия за отглеждане на овце млечно направление.
 
Оборудването включва доилна зала DeLaval SG 2x12, с бърз изход, с 24 места за доене и 12 доилни апарата, автоматизация измерване на потока на млякото, вакуум система, миещо устройство и цялостно технологично оборудване за всички групи животни.

 

повече»
Реконструкция на обор К200, Ботевград
07.03.2021 г.

Реконструкция на обор К200 за угояване на мъжки телета.

Сградата е напълно реконструирана, монтирани са ветрозащитни щори на дългите фасади на сградата и фунара на покрива. Хранителната пътека е двустранна оборудвана с ограничителна тилна тръба, покритие от епоксидна смола и бързо отваряеми ролетни врати.
Входовете на торовите пътеки са оборудвани с двукрили врати от поцинкована рамкова конструкция.

 

повече»
Ферма ЕРБУЛЛ, Банско
14.12.2020 г.

Във фермата се отглеждат 180 животни – млечно и месодайно направление. Животните са от породите Симентал и Лимузин. Обработват земеделска земя, на която отглеждат царевица, зърно и други земеделски култури за изхранване на животните и пасища.
Във фермата Агритоп реализира - външна хранителна пътека с фиксатори по хранителния фронт, станок за ветеринарни манипулации за млечни крави, чесалка за крави DeLaval, товарачи Weidemann и фуражен цех Riela.

повече»
Кравеферма с. Трем - Цялостно проектиране и оборудване на нов обор
31.07.2020 г.

"Избрах Агритоп отново да изпълнят проекта, защото вече съм убеден в качеството на оборудването и ефективността на технологичните решения, които внедряват. Много важно за мен е също, че от тях получавам цялостно решение.", Самет Басри, управител на “Екани” АД 
След реализирането на първия проект на фирма “Екани” през 2010 г. в животновъдното им стопанство Агритоп изцяло проектира и оборудва нова сграда за 130 дойни крави.
"Целта на тези инвестиции, които правим е да оптимизираме ежедневните работни задачи, да минимизираме още разходите, да поддържаме добро състояние на животните, съответно да повишаваме качеството и увеличаваме производството. С работещите технологични решения от Агритоп успяваме да го постигнем!"

 

повече»
Кравеферма, с. Венец
22.07.2020 г.

Оборудване на кравеферма за отглеждане на млечни крави.
Във фермата на семейство Узунови Агритоп изпълнява проект през 2006 година. И днес оборудването е работещо и в отлично експлоатационно състояние.

Оборудването включва: 

повече»
Семейна кравеферма, с Любенец
22.07.2020 г.

„От години работим с Агритоп и Момчил Тасков, първия проект, който изпълнихме с тях беше за торище и машини за оползотворяване на тора Joskin. През 2012 по мярка 121 отново с тях направихме и реконструкция на съществуваща сграда и монтирахме доилна зала DeLaval 2x3, рибена кост с танк за съхранение и охлаждане на млякото DeLaval и фуражораздаващо ремарке. Във фермата работим цялото семейство, единствената ни дейност е животновъдството, за това избираме внимателно какво купуваме, за да е издръжливо и да работим по-лесно. Модернизираме нещата стъпка по стъпка. Доверяваме се изцяло на Агритоп, защото каквото и да сме взели от тях се е оказало много качествено и работи без проблеми вече 10 години. Имаме тяхната подкрепа и реагират много бързо за всичко."
 

повече»
Доилна зала DeLaval Parallel 2x24
01.07.2020 г.

В същвствуваща модерна кравеферма, в която се отглеждат 500 дойни крави, екипът на Агритоп изпълни планиране и монтиране на високотехнологична доилна зала DeLaval Parallel 2x24.
Доилната зала е с пълна автоматизация и система за управление на стадо DeLaval DelPro.

повече»